Banner
nova 9 SE 03

Napravite savršene video snimke uz Petal Clip i novu 9 SE

Huawei nova 9 SE namijenjen je svim generacijama, a u njegovim će značajkama najviše uživati svi koji vole fotografirati i snimati jer je uređaj opremljen kamerom visoke rezolucije od 108 MP kakva se inače viđa samo kod high-end telefona. Zahvaljujući velikom broju megapiksela, kameri je omogućeno snimanje jasnih detalja i bolja reakcija na svjetlo, što rezultira boljom kvalitetom fotografije čak i pri slabom osvjetljenju.

Uz to, nova 9 SE podržava snimanje videozapisa prednjom i stražnjom kamerom, što znači da u isto vrijeme možete snimati i scenu koju vidite te vašu reakciju na istu. Također, tijekom snimanja videa možete slobodno prebacivati scenu između prednje i stražnje kamere.

nova 9 SE 04

Kako bi u potpunosti iskoristili mogućnosti nova 9 SE, korisnicima je omogućen jednostavan pristup dvjema ključnim Huaweijevim aplikacijama: Petal Clip video editoru i Huawei Mobile Cloudu, koji omogućuje sigurnu pohranu sadržaja na više uređaja.

Petal Clip

Kao jedna od najnovijih HMS aplikacija, Petal Clip koristi najsuvremeniju Huawei AI tehnologiju koja svima omogućuje uljepšavanje sadržaja brojnim efektima i nizom mogućnosti završne obrade. Tako i početnici u fotografiji i vloganju mogu koristiti napredne značajke poput Mask Faces, koja štiti privatnost korisnika kada je riječ o anonimnom sadržaju.

Petal Clip aplikacija korisnicima pruža brojne prijedloge za stvaranje visokokvalitetnog sadržaja u filmskom stilu. Petal Clip je nadograđen kinematografskim specijalnim efektima, animacijama, fontovima, naljepnicama, audio efektima, a omogućuje čak i odabir zvučnog zapisa iz Huaweijeve aplikacija Huawei Music. Štoviše, zahvaljujući jednostavnom i preglednom sučelju aplikacije, korisnici mogu uređivati videozapise nevjerojatnom brzinom.

Huawei Mobile Cloud

Jedna od aplikacija koju svatko mora imati na svom uređaju je Huawei Mobile Cloud. Ona omogućuje sigurnu pohranu odabranog sadržaja i informacija, te je unaprijed učitana na nova 9 SE pametnom telefonu. Korisnici drugih uređaja Cloudu također mogu pristupiti korištenjem Huawei ID-a. Huawei Mobile Cloud korisnicima pruža odabir različitih paketa usluga, a kada korisnici omoguće sinkronizaciju galerije, sadržaj galerije s bilo kojeg uređaja se šifrira i sigurno pohranjuje na Cloud, sprečavajući rizik od gubitka sadržaja.

nova 9 SE 05

Huawei Mobile Cloud također omogućuje organizaciju datoteka za lakše upravljanje pohranjenih podataka. Primjerice, Cloud optimizira sadržaj kojemu se ne pristupa često, kako bi napravio više prostora za pohranu novog sadržaja.

Cloud sadrži i značajku Find Device, koja u svrhu zaštite privatnosti korisnika, jednim klikom omogućuje lociranje uređaja zvukom, njegovo instant zaključavanje, pa čak i daljinsko brisanje podataka.

Korisnici nova 9 SE pametnog telefona mogu odmah pristupiti Huawei Mobile Cloudu i Petal Clipu, ali i ostalim popularnim aplikacijama poput TikToka, Instagrama, Facebooka, Snapchata ili WhatsAppa, što uređaj čini idealnim za mlade korisnike željne beskompromisne zabave.

Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Svi korisnici koji u periodu od 9. svibnja do kraja mjeseca kupe nova 9 SE uređaj u Elipso poslovnicama, na poklon će potpuno besplatno dobiti Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice.

Huawei je u Hrvatskoj predstavio novi pametni sat iz renomirane Watch GT serije. Riječ je o Huawei Watch GT 3 Pro seriji a sve detalje o očekivanom startu prodaje koji se očekuje do kraja svibnja možete naći na sljedećem linku.

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

Najčitanije