Banner
Huawei P30 Lite 16

Nagradni natječaj – osvojite gimball, 360 kameru i okvir za slike

Da se pohvalimo: pioniri smo u blind testovima kamera na mobitelima, prvi smo radili velike i detaljne usporedbe flagshipa a i dan danas kvaliteta kamera nam je među najvažnijim stavkama novog mobitela.

Stoga je logično da pripremimo nagradni natječaj u suradnji s tvrtkom Huawei, koja također veliki naglasak stavlja na kvalitetu kamera na mobitelima.

Huawei zadnje dvije godine nema konkurencije glede kvalitete kamera, prisjetimo se kako je redom pobjeđivao u blind testovima gdje ste glasali za najbolje fotografije bez da ste znali s čime su snimljene. U nekim testovima vas je glasalo više od 1200…

Prvo je Huawei P20 Pro uvjerljivo pobijedio Sony XZ2 i Samsung Galaxy S9+ i osvojio krunu najboljeg foto mobitela 2018. godine.

Preoteo mu je Huawei Mate 20 Pro, kojeg smo usporedili s P2o Pro, Sony XZ3, LG G7 ThinQ i Samsungom S9+. Huawei je osvojio prva dva mjesta.

Blind test kamera 2018 16

Tradiciju je ove godine nastavio Huawei P30 Pro, koji ima najveći i najbolji senzor te fantastične zum mogućnosti.

Usporedili smo ga sa Samsungom S10+, Huawei P30 Pro je, sada već očekivano, pobijedio.

Lijepo je što Huawei ima jako dobre kamere i u nižoj cjenovnoj klasi, novi Huawei P30 Lite kojeg sam nedavno testirao hvali se dobrom glavnom kamerom s 1/2″ velikim 48 MP Sony IMX586 senzorom, koji radi jako dobre fotografije u svim svjetlosnim uvjetima.

Huawei P30 Lite 23

Još je ugodnije iznenađenje širokokutna kamera, koja je u pravilu na mobitelima ove cjenovne klase (cca 2600 kn) slaba, čak i po danu a kamoli kad uđete unutra.

No Huawei P30 Lite i ovdje odrađuje natprosječno dobar posao:

[sciba leftsrc=”https://preporucamo.com/wp-content/uploads/2019/06/P30-lite-camera-sample-28.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://preporucamo.com/wp-content/uploads/2019/06/P30-lite-camera-sample-29.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

U kombinaciji s dobrim performansama, baterijom, ekranom i cijenom Huawei P30 Lite je jedan od najboljih foto mobitela srednje klase na tržištu.

Pravila nagradnog natječaja

Ok, što možete osvojiti? 

  • Huawei 360 kameru vrijednosti 474 kn
  • Slimline digitalni okvir za slike vrijednosti 586 kn
  • Zhiyun Smooth 4, gimball stabilizator vrijednosti 980 kn

zhiyun smooth

Kako do nagrada?

  • Napravite i/ili pošaljite dobru fotografiju s ljetovanja, izlaska, kafića, ili bilo koju vama dragu i zanimljivu.
  • Fotografiju možete tagirati na naš Instagram profil, ili je ostaviti u komentaru pod Facebook objavu ili pak u Disquss komentar ispod ovog članka.
  • Tročlani žiri će odabrati najbolju fotografiju, po principu dijeljenja bodova 3-2-1 za tri najbolje fotografije prema mišljenju svakog člana žirija.
  • Ako postanete fanovi Facebook stranice dobivate dodatna 3 boda, baš kao i ako zapratite naš Instagram profil.
  • Glede GDPR-a: obaviještavamo vas da će svi prikupljeni podaci biti iskorišteni isključivo u svrhu ove nagradne igre, i da se nigdje neće spremati ili dijeliti trećim stranama.

Nagradni natječaj traje dva tjedna, do 14.7. a 15.7. objavljujemo dobitnike nagrada. Sretno, i krenite s fotografiranjem…

Najčitanije