Banner
tekst2sl1

Motorola Razr 40 Ultra – 3,5” (144Hz) vanjski zaslon, postao je stvarnost

Motorola Razr 40 Ultra kao „glavnu posebnost” donosi vanjski 3,5” zaslon sa stopom osvježenja prikaza od 144Hz.

*U Našoj Bazi Mobitela nalazi se Motorola Razr 40 Ultra ali i možete pogledati usporedbu: Motorola Razr 40 Ultra vs. Samsung Galaxy Z Flip 5*

I konačno, danas je Motorola predstavila dugo očekivane sklopive modele telefona. Riječ je o Motorola Razr 40 i Motorola Razr 40 Ultra. Predstavljanje je bilo u Kini a ovo su neke značajke koje sa sobom donosi „onaj jači” model, odnosno Motorola Razr 40 Ultra.

Google Pixel Watch 2 prelazi na Snapdragon W5

Već smo više puta na našim stranicama pisali o svim značajkama i mogućnostima ovih telefona, tako da ćemo sada prijeći ono najbitnije. Motorola Razr 40 Ultra kao „glavnu posebnost” donosi vanjski 3,5” zaslon sa stopom osvježenja prikaza od 144Hz.

Ovo je čak i veće od zaslone koje će biti predstavljen zajedno sa Samsung Galaxy Z Flip 5 modelom telefona. Ako želite vidjeti usporedbu ova dva modela, na nju možete jednostavno otići (klikom) na: Motorola Razr 40 Ultra vs. Samsung Galaxy Z Flip 5.

UPDATE: rezultati megatesta low light kamera, najbolji je…?

Jer jednostavno oba modela Motorole „traže” da se uspoređuju s aktualnom Galaxy Z Flip 4 serijom, odnosno s nadolazećim modelom (njihovim) nasljednikom).

Glavni (unutarnji zaslon) donosi 6,79” OLED tehnologiju zaslona te dolazi s Full-HD+rezolucijom. Naravno ne smijemo zaboraviti niti HDR10+ podršku kao niti maksimalnu svjetlinu od 1400nita (što donosi i iPhone 14 Pro Max), ali svakako i stopu osvježenja prikaza od 165Hz.

Motorola Razr 40 Ultra prikazuje se na jumbo plakatima širom Europe

Iako se prije mislilo kako će oba zaslona donositi 165Hz stopu osvježenja, čini se kako je to ostalo dostupno samo za unutarnji (glavni) zaslon. Oba zaslona zaštićena su Corning Gorilla Glass 7 zaštitnim staklom kao i IP52 certifikatom na prodor prašine, udarce i prskanje vodom.

Po pitanju kamera Motorola Razr 40 Ultra donosi dvostruku kamere gdje je glavni senzor 12MP te makro senzor sa 13MP. Unutarnja (selfie) kamera donosi 32MP.

Važne informacije prije nabavke printera za kućanstvo

Zanimljivo je za istaknuti kako je Motorola Razr 40 Ultra donosi i dvostruki stereo zvučnik koji je opremljen s Dolby Atmos značajkom. Ispod haube odnosno glavni pokretač čitav modela telefona je Snapdragon 8+ Gen 1, što u suradnji sa 12GB radne te 512GB interne memorije, zaista malo koga može ostaviti bez teksta.

Pitanje autonomije riješeno je implementacijom baterije čiji kapacitet iznosi 3,800mAh te donosi podršku za brzo punjenje od 33W.

Xiaomi Mix Fold 3 donosi 50W bežično punjenje i kameru ispod zaslona

Softverska strana priče upotpunjena je Androidom 13 povrh kojega se nalazi „Ready For”, odnosno grafičko korisničko sučelje koje ima elemente korištenja i prednjeg 3,5” (o ovome je svakako i bilo govora).

WhatsApp uvodi korisničko ime umjesto broja telefona

Cijena i dostupnost Motorola Razr 40 Ultra modela govori kako će telefon biti dostupan na globalnoj razini po cijeni od:

  • 8GB/128GB – 801$
  • 12GB/512GB – 899$

Što vi mislite o Motorola Razr 40 Ultra modelu i hoće li imati „mogućnosti”, odnosno prednosti pred nadolazećim Samsung Galaxy Z Flip 5 modelom?

Najčitanije