Banner
tekst2naslovna 4

Motorola Razr 4 (2023.) prvi puta na fotografiji

Motorola Razr 4 (2023.) po prvi puta prikazana "uživo" (slučajno ili ne).

Internet je čudo. Ništa se ne može fotografirati i postaviti na internet a da to ne ode u nekoliko trenutaka na viralne brojke. Tako je kada se dotičemo željenih (nadolazećih) pametnih telefona.

Motorola Razr 4 (2023.) izgledat će opako dobro!

Danas ponovno pišemo o Motoroli odnosno o njezinom nadolazećem sklopivom Razr 4 (2023) modelu. Po prvi puta (i na svu sreću) imamo prilike vidjeti Motorolu Razr 4 (2023) snimljenu uživo i možemo reći kako je i više nego zanimljiva.

tekst21
Motorola Razr 4 (2023.) – na fotografiji

Po prvi puta se radi o dvobojnom modelu pametnog telefona, gdje je gornji dio (mjesto gdje je zaslon) u crnoj boji, dok je donji dio u crvenkastoj odnosno u kestenjastoj boji.

Motorola Defy 2 donosi satelitsku komunikaciju i još veću otpornost

Ova fotografija samo potvrđuje ranije glasine kada se govorilo o dostupnosti dvostruke stražnje kamere. I prijašnji model Razr (2022) telefona donosio se ja sobom dvostruku stražnju kameru.

tekst2sl1 5

Potrebno je naglasiti kako će Motorola Razr 4 (2023) donositi nešto veći prednji zaslon. Ostalom to smo već i spominjali na našim stranicama kada smo naveli kako će dimenzije ovog zaslona iznositi 3,26”.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

Upravo će tu veličinu zaslona posjedovati i Samsung kada se govori o nadolazećem Galaxy Z Flip 5 modelu odnosno o njegovom također prednjem zaslonu.

tekst2sl2 6

Za usporedbu kažimo kako je dosadašnji (prednji) zaslon na Razr (2022) modelu iznosio 2,7” te nije imao tolike mogućnosti koje Motorola planira implementirati unutar Razr (2023) modela.

Huawei osvojio 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Za usporedbu moramo navesti kako aktualni Samsung Galaxy Z Flip 4 donosi veličinu prednjeg zaslona od 1,9” te je za očekivati kako će Motorola ovu veličinu uvelike premašiti.

tekst2sl3 4

Pitanje radne te interne memorije i ne bi se trebalo uvelike mijenjati u odnosu na još uvijek aktualnu Motorolu Razr (2022). Prisjetimo se kako ona donosi 8GB (LPDDR5) radne memorije te 128GB interne memorije.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – testiranje je započelo

Iako bi možda voljeli vidjeti povećanje kapaciteta interne memorije na 256GB za sada nema glasina kako bi se to zaista i moglo ostvariti. I dalje ćemo zasigurno morati biti zadovoljeni za 8GB radne te 128GB interne.

tekst1sl2 1

Dok će sve to Motorola pokušati nadomjestiti novim „većim” prednjim zaslonom i svim njegovim novotarijama i značajkama koje Motorola planira implementirati a o kojima smo već imali prilike pisati na našim stranicama.

Samsung Galaxy A54 i A34 donose više cijene no prethodnici

Hoće li Motorola uskoro predstaviti Razr 4 (2023), nadamo se da hoće. I mišljenja smo kako će imati više odmaka od aktualnog modela, no što to donosi Razr (2022) u odnosu na svojeg prethodnika.

tekst1naslovna 5

Ipak ne smijemo tu zaboraviti niti šarku za koju se navodi i ističe kako će biti značajno drugačija no ona kod Razr (2022) modela. Za sve detalje ipak će biti još nekoliko puta pisati o nadolazećem Motorola Razr 4 (2023) modelu i svim njegovim značajkama, prije nego što zaista bude predstavljen i dostupan na tržištu.

Najčitanije