Banner
tekst3naslovna 2

Motorola priprema Razr 3 – sklopivu konkurenciju Galaxy Z serije

Motorola Razr 3 želi biti konkurent Samsung Galaxy Z Flip 4 pametnom telefonu. Cijenom je "ispred" Z Flip 4 a isto vrijedi i za kapacitet interne memorije.

Kada pišemo o nadolazećim sklopivim modelima pametnih telefona uvijek govorimo o Samsungu i njegovoj Galaxy Z seriji. Ipak ima „još igrača” na tržištu koji se žele okušati i predstaviti kupcima svoje modele (ne ipak ne mislimo na Huawei P50 Pocket).

Huawei P50 Pocket recenzija

Riječ je o Motoroli odnosno o dolasku Razr 3 sklopivog pametnog telefona. Iako se na internetu već u nekoliko navrata spominjao Razr 3 ipak ponovimo neke značajke.

tekst3sl1 2

U prvom redu govorimo o 6,7” unutarnjem te 3” vanjskom zaslonu kao i cijenom značajno pristupačnijom od Samsung Galaxy Z modela. Oba zaslona treba bi dolaziti pri AMOLED tehnologiji prikaza i sa 120Hz stopom osvježenja prikaza.

TikTok vs. YouTube Shorts – borba titana ili za svakog korisnika?

Priča se navodno o iznosu od 1150€ koja će biti ovdje prisutna u Europi. Ostale značajke koje se povezuju s Motorola Razr 3 pametnim telefonom jesu Snapdragon 8+ Gen 1 chipset kao i 12GB radne te 512GB interne memorije.

Telegram donosi Premium značajku, krajem mjeseca

Ovdje moramo reći kako blagu prednost uzima Motorola Razr 3 pametnim telefon, kada govorimo o dostupnosti interne memorije i pripadajućoj cijeni.

tekst3sl2 4

Iako za sada i nemamo baš neke ostale značajke koje su poznate priča se kako će kamere Motorole Razr 3 pametnog telefona dolaziti pri visokih rezolucijama što i prilični jednom flagship modelu pametnog telefona.

Samsung Galaxy Z Flip 4 na fotografijama (ponovno) donosi neke razlike

Čini se kako će glavna kamera najviše profitirati posebice ako se uzme u obzir kako Snapdragon 8+ Gen 1 može podržati rezolucije glavne kamere sve do 200MP.

Samsung Wallet objedinjuje Samsung Pay i Pass aplikacije

Poznato je i to kako će prednja (selfie) kamera odnosno ona koja se bude nalazila na glavnom zaslonu, biti vješto skrivena unutar zaslona.

Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Samsung Galaxy Z Fold 4

Dok će druga (selfie) kamera koja će se nalaziti na manjem 3” zaslonu biti unutar Punch-hole izreza.

Apple Watch 7 je najprodavaniji pametni sat u Q1 2022.

Motorola Razr 3 sklopivi pametni telefon bit će pokretan Android 12 mobilnom platformom a po dolasku Androida 13, Motorola Razr 3 bit će među prvima koja će iskušati sve značajke Android 13 platforme.

tekst3sl3

Za kraj kažimo kako će po veličini zaslona Motorola Razr 3 posve odgovarati nadolazećem Samsung Galaxy Z Flip 4 modelu. A glasine spominju i to kako će i prema ostalim značajkama Motorola Razr 3 biti ljutiti konkurent Samsung Galaxy Z Flip 4 sklopivom pametnom telefonu.

Kawasaki Elektrode 2023 – prvi električni bicikl za djecu

Hoće li uistinu tako i biti ostaje svakako za vidjeti. Posebice kada znamo da će početkom kolovoza Samsung predstaviti svoju nadolazeću Galaxy Z seriju a čini se kako niti Motorola neće dugo kasniti da predstavi svoju verziju sklopivog pametnog telefona.

tekst3sl4

Kako sada stvari stoje Motorola polaže velike nade u nadolazeći Razr 3 a kako će ga „ekipa” prihvatiti na tržištu, imat ćemo prilike vidjeti.

Najčitanije