Banner
tekst3naslovna 5

Motorola Frontier – glavna kamera rezolucije 200MP

Motorola je napokon krenula s glasinama oko "Frontier" pametnog telefona. Za sve vas bit će vam jasnije kada vam kažemo kako je Frontier pametni telefon sa (Samsung Isocell HP1) lećom kamere od 200MP.

Možemo reći da napokon imamo prilike vidjeti i podrobnije pisati o Motorola pametnom telefonu s glavnom kamerom rezolucije 200MP. Mnogi među vama prisjetit će se kada smo pisali kako je Samsung predstavio senzor kamere Isocell HP1 koji donosi rezoluciju od 200MP.

Samsung Galaxy S22 Ultra donosi 108MP (a ne 200MP) Glavnoj Kameri

Iako je riječ o Samsungovom senzoru kamere oni se nisu odlučili (nisu željeli) navedenih 200MP ugraditi unutar aktualne Galaxy S22 linije pametnih telefona, već se govori kako će Galaxy S23 modeli koji dolaze 2023. godine posjedovati 200MP.

tekst3naslovna 5

Kako kod sebe Samsung nije želio postaviti 200MP senzor glavne kamere, Motorola je odavno rekla da će upravo to napraviti ona. Sve do sada bilo je posve nepoznato koji će to model pametnog telefona biti.

Koliko proizvodite ugljika na društvenim mrežama?

Isprva se to mislilo kako će se raditi o Moto 30 Pro pametnom telefonu ali on je ostao na senzoru glavne kamere od 50MP da bi sve do danas bili na razini glasina i navoda.

tekst3sl2

Danas vam pak donosimo po prvi puta ime (za sada je riječ o tvorničkom nazivu) i prvu fotografiju (render). Kao što se može vidjeti i sam dizajn potpuno je drugačiji no do sada viđenih Motorola Moto modela pametnih telefona.

Luka Hrvatić koristi P50 Pro, evo zašto

Stražnjom stranom Motorola Frontier uvelike dominira 1,15” senzor glavne kamere dok odmah pored njega nalaze se i dva manja senzora. U suštini riječ je o ultraširokom senzoru kamere rezolucije od 50MP te telefoto senzor rezolucije 12MP.

Najbolji mobiteli 2022 – koji planirate kupiti?

Prednja (selfie) kamera doći će s rezolucijom od 60MP. Ostale značajke Motorola Frontier pametnog telefona govore o kapacitetu radne memorije od 8GB ili 12GB ili kada je riječ o internoj memoriji ona donosi 128GB ili 256GB. Motorola Frontier donosit će 6,67” OLED (FullHD+) zaslon sa stopom osvježenja prikaza od 144Hz.

tekst3sl3 2

Naravno i ovdje će glavni pokretač biti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipset. Jedna stavka daje Motoroli Frontier veliku prednost nad Samsung Galaxy S22+ pametnim telefonom je punjenje.

Pet savjeta kako produžiti vijek baterije na pametnom telefonu

Govorimo o 125W brzom punjenje te 50W bežičnom punjenju. Android 12 bit će sa softverske strane pokretač Motorole Frontier uz prisustvo Motorolinog korisničkog sučelja MYUI 3.0.

tekst3sl5

Ovo je samo početak pisanja o Motorola Frontier (nadamo se kako će to ime i ostati) pametnom telefonu a i da ćemo uskoro donijeti još značajki i fotografija nadolazećeg Motorolinog pametnog telefona.

Samsung Galaxy S22 Ultra – koliko je zapravo „izdržljiv”

Naglasimo kako ove sve glasine i značajke moramo uzeti s dozom opreza jer sve je ovo još na razini glasina, naravno sve će biti kristalno jasno kada Motorola Frontier bude i službeno predstavljena za što se nadamo kako neće proteći još mnogo vremena.

Najčitanije