Banner
AF1CAE42 03BB 42A1 8FAE E125B90BF63A

Mobile Outfitters otvorio poslovnicu u Dubravi

Građani Zagreba od sada imaju još jedno mjesto gdje mogu kupiti premium zaštitne folije za mobitele, tablete, satove i laptope tvrtke Mobile Outfitters

Mobile Outfitters je otvorio još jednu poslovnicu u Zagrebu, pored one u Avenue Mallu i Arena Centru sada je njihova usluga dostupna i u Dubravi na adresi Koledinečka 4 (Tržni centar Dubrava).

Prisjetimo se – ova tvrtka nudi američku zaštitnu tehnologiju isprva razvijenu za potrebe NASA-e, a rezultat je jako dobar – njihove folije su praktično nevidljive, dobro štite i od udaraca i od ogrebotina, nude doživotnu garanciju (kad se s vremenom ogrebe plaćate samo uslugu zamjene folije) a dostupne su i u različitim bojama.

Mobile Outfitters Dubrava 5

Da su zaista dobri, znam iz iskustva – štite mi već 3. mobitel. Krenuo sam s P40 Pro+ kad sam ga dao sinu, jer maskice za njega su rijetke, pa rekoh da probam…

Taj mobitel je i dan danas živ, kao i folije koje ne treba mijenjati.

Nemaju mikroogrebotine, nisu se ofucale – osim što je mali skinuo one bočne, jer okvir je jako tanak – pa i dalje izvrsno štite mobitel.

A prošlo je već godinu dana, originalne tvrde folije se ofucaju za par mjeseci.

Mobile Outfitters 12

Nakon P40 Pro+, zaštitio sam i Galaxy S22 Ultru. Ovoga puta sam ciljao na foliju koja ne mijenja izgled mobitela i rezultat je dobar:

S22U Mobile outfitters 2

I najnovije, štitim iPhone 14 Pro Max – ali samo na ekranu.

Naime, taj mobitel ima oštre uglove na bokovima, pa da bih ga zaštitio imam maskicu za stražnju stranu i Mobile Outfitters foliju na ekranu.

iPhone 14 Pro Max 4

Postavljanje folije traje destak minuta a što se pokrivenosti mobitela tiče – bez brige, imaju folije za sve. Izrežu je po dimenzijama koje dobiju čim neki novi mobitel stigne u prodaju.

813929A2 F677 48BC 9CA6 6EA07FBE1260

Prilično sam siguran, da će mi i četvrti mobitel imati Mobile Outfitters zaštitu…

Najčitanije