Banner
Mobiexpress servis 1

Mobiexpress otvorio servis za Kineze, ali i druge mobitele

Tvrtka M.E.T. d.o.o., u čijem je vlasništvu i webshop Mobiexpress otvorila je novi servis mobitela u kojem mogu popraviti gotovo sve brandove s naglaskom na sve popularnije kineze, ali i konzole. Cijene su niže nego u ovlaštenim servisima, a opremljenost rezervnim dijelovima je izvrsna…

Tvrtku Mobiexpress vjerni čitatelji poznaju – zahvaljujući tom hrvatskom webhsopu dobili smo neke vrlo zanimljive mobitele na test. Prisjetimo se: tvrtka je krenula sa servisom, pa su proširili djelatnost na online prodaju mobitela, s naglaskom na kvalitetne kineske brandove.

mobiexpress dodatna oprema 4

Za sve mobitele u ponudi daju vlastito dvogodišnje jamstvo. Osim toga, popravak se obavlja u Hrvatskoj, Kinezi se ne šalju preko granice. Ako vam se ikada pokvario neki mobitel kupljen preko stranog webshopa, znate kakve sve probleme i troškove možete očekivati…

Mobiexpress se može pohvaliti i širokim izborom dodatne opreme za mobitele, ali i rezervnih dijelova po čemu su jedinstveni na našem tržištu.

Mobiexpress servis 1

Novost je novo uređeni servis, koji je moderno opremljen.

Tako sada Mobiexpress može zamijeniti sve zaslone, uključujući zakrivljene Samsungove, po cijenama koje su do 60% niže u odnosu na originalne LCD-e, te do 40% niže u odnosu na zamjenske zaslone! Prisjetimo se: ako ste slomili krhki zaslon na Samsungu S7 edge, poput autora ovih redaka, jedina opcija vam je bio popravak za 2000 kn u ovlaštenom servisu. Mobiexpress ga popravi za 900 kn…

Mobiexpress popravlja sve prateće i nove brandove kineskih proizvođača (Xiaomi, Meizu, UMI, Oukitel, Blackview, Doogee, Ulefone, ZTE, Nubia). Ako nešto nemaju na skladištu – koje je puno rezervnih dijelova – svi dijelovi su dobavljivi, svi konektori, PCB ploče, ekrani, tipke, FPC kablovi u roku od 7 do 10 radnih dana.

Osim Kineza, Mobiexpress je sada potpuno opremljen i za servisiranje Apple, Samsung, Sony, Huawei, HTC, LG, Nokia, BlackBerry, Motorola, Xiaomi, Microsoft, Amazon, Asus, Aer, BQ, Alcatel, DELL, Lenovo, OnePlus, Meizu, ZTE, OPPO, Wiko, Elephone, Vivo, Letv i Coolpad mobitela te Xbox, Wii, PS4, PS3 konzola.

Dakle, ako vam se pokvario mobitel, a niste u Istri, poslat ćete im svoj uređaj (uz prethodni dogovor, naravno) o svom trošku a dobit ćete ga nazad besplatno, putem Overseasa. To je drastično brže i bolje rješenje od onih koje nude strani webshopovi, da ne spominjemo 2 godina jamstva na sve kineske uređaje, bez obzira na brand i cijenu…

Novi servis je u Istri, u Novigradu na adresi

  • M.e.t. doo
  • Stancijeta 26
  • 52465 Novigrad

Poštarina povrata robe je gratis, šalju je putem Overseasa. Plaćanje je moguće putem svih kreditnih kartica, na rate, pouzećem, transakcijski. Tu je i opcija plaćanja na do 12 rata putem Maestro kartica PBZ-a, Zabe, Erste, IKB banka (sve načine plaćanja potražite na mobiexpress.com.hr.)

Uskoro će na www.met.hr biti dostupni svi dijelovi za narudžbu za pravne osobe, fizičke osobe za sada mogu kontaktirati Mobiexpress na telefon, a uskoro će i mobiexpress.com.hr webshop biti popounjen sa dijelovima dijelovima za fizičke osobe.
Najčitanije