Banner
tekst2naslovna 10

Microsoft predstavio „Image Creator” – pokretan AI tehnologijom

Microsoft sve napore ulaže u implementaciju AI rješenja unutar svojih usluga.

Nije više tajna da Microsoft sve više svojih „alata” pridonosi ka umjetnoj inteligenciji (AI) – uostalom to radi i Google ali na samo malo drugačiji način (posjeti LINK).

Google značajno mijenja način korištenja Karti – Immersive View

No dobro, Microsoft je nedavno predstavio potpuno novu Bing tražilicu u koju je od samog temelja integrira „AI (umjetna inteligencija)”.

tekst2sl1 5

Danas taj „suživot” umjetne inteligencije i Bing tražilice ide dalje. U kojem smislu, zasigurno se pitate? Pa u smislu da je nedavno na tržištu Microsoft predstavio alat koji je pokretan također umjetnom inteligencijom i služi za „crtanje” slika opisanih iz riječi.

BYD donosi pametni sat koji zamjenjuje ključeve automobila

Ovo nije program kakvim bi ga mi samo zamišljali, već je riječ o „dodatku” unutar Microsoft Edge preglednika te pripadajuće Bing tražilice.

Oppo Find X6 i Find X6 Pro, predstavljeni – donose vrhunske kamere i surovu snagu

Zasigurno ste na internetu primijetili klipove koje govore kako se na vrlo jednostavan način „zada” AI tehnologiji da nam opiše nego dešavanje a ona to na posve jednostavan način, nacrta.

tekst2sl2 6

E pa sada je upravo to dostupno i unutar Bing tražilice odnosno Microsoft Edge preglednika. Također predstavljen je i još jedan dodatak koji će donijeti više značajnih informacija za traženi pojam.

Amazon kreira vlastiti web preglednik

On je implementiran unutar Edge preglednika a ne moramo osobito naglašavati kako radi isključivo s Bing tražilicom. Jednostavnog naziva „Kartica znanja 2.0” umjetna inteligencija će nam donijeti sve one bitne informacije (za koje one misli da su bitne) unutar Bing tražilice.

tekst2sl3 3

Počevši ponajprije od ključnih informacija, preko pripadajućih slika i video sadržaja pa to nekih ostalih parametara, činjenica, grafikona i tome slično.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Ne moramo ovo promatrati samo iz perspektive i okrilja tvrtke Microsoft. Budućnost AI tehnologije – umjetne inteligencije, sve više će biti prisutna na internetu.

introducing your copilot for the

Te će nam kao takva svakodnevno donositi (uz svoje procjenu) one najbitnije informacije vezan uz pojam koji nas zanima. Uskoro će i ostale tehnološke tvrtke početi sve više koristiti prednosti i blagodati umjetne inteligencije.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Ako vas zanima o čemu zaista pišemo, slobodno otiđite na link: „Image Creator” (uz prethodnu potrebnu prijavu za Microsoft korisničkim računom).

Dok se ističe kako će implementacije Image Creator alata uskoro biti dostupna i unutar Bing tražilice te unutar Edge web preglednika, kako za desktop i prijenosna računala, tako i za mobilnu inačicu Android i iOS platformi.

Samsung: ovo je budućnost TV-a

Dali ste do sada imali se prilike susresti za Umjetnom inteligencijom” i kakav je utisak ona ostavila na vas? Mi smo se malo poigrali s ChatGPT i zaista je dao zanimljive rezultate i ponudio nam rješenja, da smo ostali bez teksta.

highlights from bing and microso

Naravno ima tu mjesta za još poboljšanja ali ovo je za početak i više nego odlično, da ne kažemo (slučajno) dovoljno.

Najčitanije