Banner

Microsoft Modern Keyboard ima ID čitač otiska prsta

Microsoft se pohvalio Modern Keyboard  tipkovnicom s ID senzorom otiska prsta koji se koristiti za prijavu u uređaje sa Windows Hellou značajkom.
Microsoft Modern Keyboard, dizajnom je gotovo identična Surface tipkovnici, ali  posebnost je ID skener otiska prsta integriran u tipki s logotipom sustava Windows na desnoj strani od razmaknice uz kontrolnu Alt tipku.

Unsssstitled
Kućište je od kvalitetne plastike i pojačano aluminijskim okvirom za koji tvrtka tvrdi da je neuništiv. Tipkovnica je tanka i niskog profila svojim dimenzijama 420,9 × 112,6 × 19,3 mm. Možemo reći da je lagana masom oko 420 grama.

Usssssntitled

Nova Microsoft tipkovnica dolazi s numeričkim dijelom, te ima ukupno 104 tipke plus četiri dodatne  neposredno iznad ‘Numpad’ područja. Čini nam se da su tipke standardne udarne veličine s dovoljno prostora između njih i ne bi trebalo biti zamora prstiju za dugotrajnog rada. Funkcijski dio tipkovnice iznad slovnog dijela je širinom uži od ostalih tipki što nije rijetkost.

Microsoft Modern Keyboard povezivanje i napajanje

Tipkovnica može komunicirati s računalom putem žičane veze (USB konektora) ili Bluetooth Low Energy 4.0 / 4.1. Operativni raspon je
do 15 metara na otvorenom. Ako ste u uredu, do sedam metara.

Untisstled

Microsoft Modern Keyboard dolazi s dvije AAA baterije koja se mogu nadopunjavati pomoću USB kabela priključenog na računalo. Prema Microsoftu, jedno punjenje baterija je dostatno za do dva mjeseca rada u Bluetooth načinu.

Unssssstitled

Microsoft je imao prije mnogo godina odlične miševe i tipkovnice za ‘gamere i power usere’. Sada izgleda ciljaju na sasvim drugu publiku  ovom Modern Keyboard tipkovnicom. Podržava rad pod Windows 10, Windows 8.x i RT sustavima i s mobilnim uređajima temeljenim na Androidu i iOS-u. Ali ID otisak prsta za jednostavniju prijavu u sustav moći će iskoristiti samo korisnici Windows 10 OS-a.

Ova tipkovnica košta 129,99 dolara što je nešto viša od Surface tipkovnice dostupne po cijeni od 99 $.

Osim toga, Microsoft je također najavio miševe iste serije po cijeni za 49,99 dolara.

download 2137340 1280 1

U videu možete vidjeti neke detalje o tome što nova tipkovnica ima za ponuditi.

Najčitanije