Banner
Huawei WATCH GT 4 SD 7
HuaweiWatchGT4#

Lokalno predstavljanje najnovije generacije Huawei pametnih satova

Adrenalinsko veslanje s Renatom Sopek i impresivni modeli HUAWEI WATCH GT 4 privukli su brojne posjetitelje svih generacija

Zagreb, 9. listopada 2023. – Huawei je u sportski nabrijanoj i natjecateljskoj atmosferi u petak 6. listopada u Sancta Domenica trgovini u Arena Parku kupcima predstavio najnoviju generaciju pametnih satova WATCH GT 4. Nedugo nakon regionalnog predstavljanja u Barceloni i službenog početka prodaje modela u dvije veličine, svi zainteresirani kupci su na ovom eventu uz brojne zabavne aktivacije mogli na najbolji način isprobati funkcije sata te se konzultirati oko modela i najboljeg načina korištenja.

Xu Dong direktor Huawei Hrvatska i pobjednik muske kategorije
Xu Dong_direktor Huawei Hrvatska i pobjednik muške kategorije

Kako HUAWEI WATCH GT 4 serija dolazi pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“ koji integrira tehnologiju, sport i modu na još snažniji način tako je i logično bilo da voditeljska palica čitavog predstavljanja bude povjerena najprepoznatljivijem licu hrvatske fitness scene Renati Sopek. Osim što su mogli isprobati same modele sata, oni fizički najspremniji okušali su se i u adrenalinskom natjecanju u veslanju na ergometru koje je fizički najspretnijima u muškoj i ženskoj kategoriji donijelo i osvajanje vlastitih Huawei satova. Uz zaista pun Sancta Domenica megastore, glasno bodrenje i navijanje za brojne natjecatelje svih generacija u obje kategorije, na kraju eventa najboljim natjecateljima dodijeljeni su WATCH GT 4 46 mm s Rainforest Green remenom za pobjednika muške kategorije, dok je pobjednicu ženske kategorije razveselio 41 mm sat s White Leather remenom.

Xu Dong direktor Huawei Hrvatska i pobjednica zenskekategorije
Xu Dong_direktor Huawei Hrvatska i pobjednica ženske kategorije

„Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti HUAWEI WATCH GT 4. Uložili smo puno truda, kako bi omiljenu WATCH GT seriju pametnih satova dodatno poboljšali. Osim praktičkih značajki kao što su dugo trajanje baterije, 100+ sportskih načina rada i niza funkcija praćenja zdravlja, predstavili smo novi dizajnerski smjer pod nazivom „Fashion Forward“ koji kombinacijom tehnologije i mode, korisnicima daje jedno novo iskustvo korištenja. Ulažemo velike napore u segment pametnih satova kako bi korisnicima, uz pouzdanu kvalitetu, pružili i glatko iskustvo korištenja,“ – naveo je ovom prilikom Xu Dong, direktor Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Osim sportskih aktivacija, posjetitelji su se vrlo rado pridružili radionici zdravih slastica mlade fitness instruktorice Tene Krajačić iz zagrebačkog fitness studia Maxim. Tena i njeni pomagači su u vrlo kratkom vremenskom roku i uz odabrane sastojke u dvije verzije energetskih kuglica demonstrirali kako ukusna i zdrava prehrana ne mora biti vremenski zahtjevna i komplicirana. Također, svi posjetitelji su testirali i okušali sreću na Huawei nagradnim srećkama koje su onima sretne ruke donijele fantastične poklon pakete.

Nadmašite najbolju verziju sebe uz pomoć atraktivnog inteligentnog asistenta na zapešću

Renata Sopek Huawei Sancta 2
Renata Sopek i Huawei Watch GT 4

Svestranost HUAWEI WATCH GT 4 pametnih satova osigurava mu da pristaje različitim stilovima, osobnostima i prilikama, a dostupan je u čak 6 različitih boja. Verzija od 46mm dostupna je u izvedbi s remenom od nehrđajućeg čelika, tkanim kompozitnim remenom zelene boje te u izvedbi s crnim gumenim remenom, dok je verzija od 41mm dostupna s bijelim kožnim remenom, podesivim remenom zlatne boje te u varijanti s metalnim srebrnim remenom. Brojčanici sata također su podesivi sukladno korisnikovom životnom stilu i željama, a korisnicima je na raspolaganju više od 25 000 različitih pozadina sata za korištenje.

Renata Sopek Huawei Sancta 1
Renata Sopek i Huawei Watch GT 4

Ovaj pametni sat omogućuje jednostavno praćenje bitnih zdravstvenih značajki poput PPG analize aritmije, upravljanje menstrualnim ciklusom i detekciju abnormalnog disanja tijekom sna zahvaljujući novoj TruSeen™ 5.5+ tehnologiji koja uključuje višekanalne algoritme.

Huawei WATCH GT 4 SD 2

Isto tako, korisnici dobivaju 30% točnije očitanje zdravlja svog srca u scenarijima trčanja, preskakanja užeta ili u okruženjima vrlo niske temperature. Sat također dolazi s nadograđenim TruSleep™ 3.0 kako bi korisnicima pružio bolju svijest o njihovim ciklusima spavanja.

Nova tehnologija podržava i detekciju nepravilnosti disanja tijekom sna, dajući korisniku uvid u njihovo respiratorno zdravlje. Serija transformira poimanje fitness značajki uvodeći poboljšane prstenove za aktivnosti i predstavljajući potpuno novu aplikaciju Stay Fit i nadograđeno GNSS praćenje poboljšano s novim TruSeen™ 5.5+. Stay Fit koristi podatke o zdravlju u stvarnom vremenu kako bi pomogao korisnicima s upravljanjem unosa kalorija, dajući im preporuke prilagođene njihovim potrebama. Ljubitelji trčanja mogu uživati u nadograđenom dvopojasnom GNSS-om s pet sustava visoke preciznosti, koji poboljšava točnost pozicioniranja za čak 30% u usporedbi s prethodnicima.

HUAWEI WATCH GT 4 optimizira korisničku praktičnost kroz dodatne značajke, kao što su brze poruke i odgovori te aplikacije trećih strana za pristup glazbi, navigaciji itd, te pruža do 2 tjedna trajanja baterije u 46 mm izdanju, odnosno do tjedan dana za 41 mm verziju, nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova. WATCH GT 4 može se povezati s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika, omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji.

Huawei tim Ivica Brekalo Xu Dong Lana Jelic Patrik Dolenc 1
Huawei tim: Ivica Brekalo, Xu Dong, Lana Jelić i Patrik Dolenc

Cijene i dostupnost

HUAWEI WATCH GT 4 dostupan je na lokalnom tržištu po sljedećim preporučenim maloprodajnim cijenama:

• HUAWEI WATCH GT 4 46 mm: Stainless steel 399 eur, Sport 279 eur, Rainforest Green 299 eur
• HUAWEI WATCH GT 4 41 mm: Gold Milanese 349 eur, White Leather 279 eur, Silver 399 eur

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

 

Najčitanije