huawei
tekst1naslovna 1

Online streaming Lige Nacija: Hrvatska – Austrija

Hrvatska Nogometna Reprezentacija večeras (20:45 h, Gradski Vrt - Osijek) započinje svoje pripreme za Katar 2022. Kroz Ligu Nacija, prvi suparnik na redu je Austrija. Ako niste u osijeku, evo kako možete online streamati utakmicu na mobitelu, tableteu, laptopu...

Liga Nacija ponovno je na rasporedu. Naša Nogometna reprezentacija večeras u Osijeku (Gradski Vrt) započinje svoje kvalifikacije. Prva na redu protivnička reprezentacija je Austrija.

Liga nacija će između ostalog poslužiti kao dobra priprema za Svjetsko Nogometno Prvenstvo u Kataru koje nas očekuje krajem ove godine. Prijenos utakmice možete gledati na Novoj Tv i Gol.hr.

tekst1sl1

Ako ipak ne možete pristupiti televizijskom prijenosu (ili niste tolike sreće da se nalazite na Gradskom Vrtu) prijenos utakmice također je moguće popratiti putem Drugog programa Hrvatskog Radija.

Uvoda emisija „Liga Nacija: Hrvatska – Austrija” započinje u 20:00h a sama utakmica na rasporedu je u 20:45h. Iskoristimo priliku i kažimo kako će ovo biti pravi ispit za našeg izbornika Zlatka Dalića.

Premda nije potvrđeno sastav koji bi mogao istrčati na teren je: Livaković – Juranović, Ćaleta-Car, Vida, Sosa – Brozović, Kovačić – Majer, Pašalić, Brekalo – Kramarić

Posebice nakon što je Marko Livaja pozitivan na Koronu te uz izostanke Ivana Perišića i Petra Muse. Ovo će ujedno biti i posljednja utakmica naše Nogometne Reprezentacije na Gradskome Vrtu.

tekst1sl2

Krajem ove godine Hrvatska Nogometna Reprezentacija ponovno se vraća u Osijek ali će se igrati na novome „terenu” – stadionu na Pampasu. Ako ste mislili da se Hrvatska Nogometna Reprezentacija može opustiti nakon ove utakmice u krivu ste.

Jer nekoliko dana nakon točnije 11.06.2022. Hrvatska odigrati utakmicu s Danskom a dva dana nakon, 13.06.2022. igra se protiv Francuza.

Najčitanije