Banner
LenovoTab3 8

Lenovo predstavio tablete TAB3

Lenovo je na sajmu Mobile World Congress u Barceloni predstavio seriju od tri mobilna uređaja pod nazivom Tab3. Tab3 10 Business namijenjen je poslovnim korisnicima, a modeli Tab3 7 i Tab3 8 namijenjeni su kućnim korisnicima. Pročitajte detaljnije u opširnom priopćenju Lenova.

 

Lenovo je predstavio TAB3 10 Business, tablet za poslovne korisnike kojeg pokreće operativni sustav Android, te TAB3 7 i TAB3 8, prvu seriju tableta tvrtke Lenovo osmišljenu za obiteljsko korištenje. Uređaj  TAB3 10 Business namijenjen je poslovnim korisnicima, zaposlenicima je jednostavan za korištenje te spaja snagu i raznolikost Androida 6.0 s optimizacijom i uslugama koje su najvažnije poslovnim profesionalcima. Tablet, koji u potpunosti podržava Android For Work™, dolazi s nizom sigurnosnih i enkripcijskih opcija kako bi korisnicima pomogao održati ove uređaje i poslovne podatke koji se nalaze na njima sigurnima.

LenovoTab3-8

TAB3 10 Business optimiziran je za mobilnost u poslovanju te podržava zaposlenike koji stalno moraju biti u pokretu. Prilagođava se različitim načinima korištenja, od konferencijskih dvorana do tvorničkih prostora ili prodajnih kioska.

Korisničke studije tvrtke Lenovo pokazuju kako je tablet uređaj koji se najviše dijeli među članovima obitelji. Stoga smo TAB3 8 i 7 dizajnirali za dijeljenje – podržavajući multi-korisničke načine rada. Budući da znamo kako će ga koristiti djeca, uveli smo način rada namijenjen djeci sa značajkama koje su njima lagane za korištenje poput prilagodljivog zaslona, na ovaj ga način čineći primjerenim svim članovima obitelji.

TAB3 10 Business

TAB3 10 Business osmišljen uzimajući u obzir da sve više tvrtki usvaja tablete koje pokreće operativni sustav Android kako bi povećali produktivnost zaposlenika. Uređaj dolazi sa softverom i hardverom optimiziranima za poslovno korištenje.

LenovoTab3-9

Pobrinuli smo se da TAB3 10 Business ima prave sustave i aplikacije za poslovne korisnike. Tablet dolazi s Android for Work™ koji omogućava definirane profile za poslovni sadržaj i pruža višu razinu sigurnosti i upravljanja. Također dolazi s predistaliranim produktivnim aplikacijama Android for Work, Google Play for Work te Kiosk Mode koja korisnicima dopušta postavljanje njihovog  TAB3 10 Business kao interaktivnog kioska. Tablet podržava industrijska rješenja za upravljanje u učionicama, upravljanje na mjestu prodaje te e-Health upravljanje. TAB3 10 Business ispunjava očekivanja korisnika vezanih uz izdržljivost – može izdržati teške radne uvjete koristeći P2i tehnologiju kako bi postigao IP52 izvedbu vezanu uz otpornost na prašinu i tekućinu te zaštitu od ogrebotina  uz pomoć Gorilla® Glass panela.

Jednostavan za korištenje i siguran, TAB3 10 Business koristi softver i politiku kontrole za enkripciju hardvera te mogućnost kontrole s udaljenosti. Lenovo je integrirao TAB3 10 Business sa stalnom endpoint zaštitom, koja štiti poslovne mreže i geo-tehnologiju, koja omogućava tvrtkama praćenje uređaja te čak i kreiraju geo-ograde.  Sustav upravljanja mobilnim uređajem također dolazi s daljinskim upravljanjem, tihom instalacijom aplikacija te mogućnošću zaključavanja funkcija hardvera i softvera.

Odabranim hardverom i značajkama podržali smo prilagodljivost tableta radnom mjestu i potencijal vertikalne integracije. Četverojezgreni procesor snage 1.3GHz korisnicima pruža brzu i snažnu multi-tasking i multi-window potporu. Zaposlenici mogu ostati mobilni tijekom dana uz pomoć baterije koja traje do 12 sati te uz brojne on-the-go značajke poput full USB on-the-go za lako povezivanje vanjske pohrane, Y- i T- konektorima, RJ45 kablovima ili čitačima kartica. Ovo upotpunjuje raspon mogućnosti povezivanja uključujući NFC, dual-band Wi-Fi AC full GPS i opcionalni 4G.

Lenovo TAB3_10 Business_Splash Proof digitalnih zaslona do konferencijskih poziva,uređaj uključuje izvrsnu grafiku i zvuk s 10″ full-HD IPS zaslonom s Gorilla® Glass 3 i dvostrukim zvučnicima s Dolby Atmos® filmskim zvukom. Stražnja kamera tableta od 8MP s auto-fokusom te prednja kamera od 5MP s fiksnim-fokusom rade kvalitetne slike s jasnoćom visoke rezolucije.

TAB3 7 i TAB3 8: osmišljeni za obitelj

Za mnoge obitelji gledanje video sadržaja i igranje igrica na tabletu zahtijeva dijeljenje. Izradili smo TAB3 7 i 8 serije tableta kako bismo multi-korisničkim načinima rada te sličnim značajkam obiteljima olakšali dijeljenje. Za manju djecu tablet dolazi s predinstaliranim načinom rada namijenjenim djeci sa sigurnosnim opcijama pretraživanja intereneta te mogućnošću restrikcije pristupa tabletu u određeno vrijeme ili dane u tjednu. Usto, multi-korisnički način rada omogućava obiteljima dijeljenje tableta a da ne moraju dijeliti pozadinu, aplikacije ili e-mail.

Za roditelje koje brine učinak plavog svjetla ekrana na mlade oči, TAB3 7 i TAB 3 8 dolaze s tehnologijom prilagodljivog zaslona koji može isfiltrirati plavo svijetlo. Zaslon može prilagoditi vizuale i zvukove tableta, ovisno o tome što korisnik trenutno gleda na njemu. Također može prilagoditi jačinu i boju, određujući osvjetljenje okoline uz pomoć senzora.

TAB3 7 i TAB3 8 su svestrani, pokreću ih četvreojezgreni procesori snage 1.0GHz , imaju 2MP prednju i 5MP stražnju kameru te Dolby Atmos® za filmski zvuk. Dostupni su također s 4G LTE opcionalnom potporom za ultra brzu internetsku povezivost u pokretu.

LenovoTab3-7

TAB3 7: Obiteljski tablet koji stane u džep

Kompaktni i živopisni TAB3 7 dolazi s realističnim 7 inčnim HD IPS zaslonom i napravljen je za mlade korisnike koji žive aktivnim životom, stalno su u pokretu i vole provoditi vrijeme vani. Vodootporni premaz znači da korisnici mogu ponijeti uređaj skoro svugdje, a da se ne brinu oko polijevanja tekućine na tablet – u kuhinju, na kišu ili čak u kupaonicu.

TAB3 8: Postiže idealnu ravnotežu između prenosivosti i lakoće čitanja

Uz 8-inčni HD IPS zaslon i s dvojnim zvučnicima postavljenim s prednje strane poboljšanim Dolby Atmos® filmskm zvukom,TAB3 8 je savršen multimedijski pratilac za duga putovanja ili vrijeme provedeno kod kuće. Prikladan za sve članove obitelji, ovaj svestrani uređaj dolazi s podrškom za više korisnika, tako da ga korisnici mogu dijeliti sa svojim tinejdžerima ili mlađom djecom. Jednako kao TAB3 7, također omogućuje sigurno pretraživanje interneta, kao i sigurne načine gledanja za djecu u dječjem načinu rada.

Cijene i dostupnost

TAB3 10 Business bit će dostupan od srpnja 2016. godine; TAB3 7 s početnom cijenom od 119 eura od lipnja 2016, a TAB3 8 s početnom cijenom od 149 eura, bit će dostupni preko Lenovo maloprodajnih partnera.

(Lenovo)

Najčitanije