Banner
tekst3sl1 4

Lenovo predstavio stolicu (Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air) i postolje za prijenosnike (Xiaoxin Aluminium Alloy Cooling Bracket Z2)

Ovoga puta nećemo tvrtku Lenovo spominjati u kontekstu predstavljana novih prijenosnih računala, već moramo naglasiti kako je tvrtka predstavila svoju stolicu te postolje za prijenosna računala.

Ovoga puta nećemo tvrtku Lenovo spominjati u kontekstu predstavljana novih prijenosnih računala, već moramo naglasiti kako je tvrtka predstavila svoju stolicu te postolje za prijenosna računala.

Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air

Lenovo je predstavio stolicu punog naziva: Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air.

Samsung razvija vlastiti AI – nešto nalik ChatGPT no mnogo sigurniji

Stolica ima u cilju poticanje dobrog držanja prilikom sjedenja kao i sprječavanju bolova u leđima te ostale oblike nelagode.

Samsung 26.07.2023. organizira Galaxy Unpacked – dolaze Z Flip / Fold 5 te Galaxy Watch 6

Ergonomska stolica C5 (kako ćemo je mi za potrebe ovog teksta nazvati) ima dvostruki dizajn koji pruža preciznu potporu na donjem dijelu leđa.

tekst3sl1 4

Također je potrebno naglasiti i njezine podesive značajke, kao što su: jastuk za vrat, nasloni za ruke ali i visina sjedala. Lenovo Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air izrazito je prilagodljiva i pogodna stolica za osobe s različitim visinama, bez obzira dali se radilo o izrazito niskim osobama ili u pitanju bile izrazito visoke osobe.

Isprobajte HUAWEI P60 Pro i osvojite vrijedne nagrade

Sama stolica dizajnirana je za osobe pri visine od 155 do 185cm te s težinom do 125kg. Stolica donosi i jastuk za sjedenje „bez pritiska” te koristi prozračni mrežasti materijal za veću udobnost sjedenja.

tekst3sl2 1

Konstrukcija same stolice donosi 4mm zadebljanu šasiju kao i Rheinland – certificiranu zračnu šipku za izdržljivost. Baza same stolice izrađena je od najlona i ima dizajn koji je okrunjen s pet zvjezdica.

Apple predstavlja AR/VR headset na WWDC 2023. – xrOS je registriran

Pripadajući kotači pružaju jednostavniju (i lakšu) mogućnost kretanja kao i mogućnost naginjanja stolice prema iza pod kutom od 135 stupnjeva.

tekst3sl3

Lenovo Xiaoxin Ergonomic Chair C5 Air nudi i naslon za noge kojega je moguće vrlo jednostavno „sakriti” te kao takva nudi i mogućnost odmaranja na njoj.

Apple: Dolaskom iOS-a 17, „Hey Siri” se mijenja u „Siri”

Mogućnost pregledavanja detalja i samog naručivanja ove stolice ide isključivo preko službene Lenovo stranice. Stolica dolazi u dvije boje: bijeloj i crnoj. Bijela dolazi s cijenom od 128$, dok je crna nešto „pristupačnija” te njezina cijena iznosi: 114$.

Lenovo Xiaoxin „cooler” za prijenosnike (11”-16”)

Lenovo je također predstavio i svoju viziju „coolera” za prijenosna računala. Ako ima netko da ne zna što su to „cooleri” za prijenosnike, ukratko kažimo kako su to postolja na koje se stave prijenosnici i ujedno se isti hlade prilikom rada.

EU – nema više programiranog kvarenja mobitela i televizora

Ako kojim slučajem poželite prijenosno računalo koristiti na krevetu ili u ležećem položaju, prava stvar za vas je jedan „cooler”. A ono što je Lenovo predstavio, vrijedno je pažnje.

tekst3sl4 1

Naime radi se o modelu „Xiaoxin Z2” koji je sastavljen od aluminijske legure debljine 4mm te dodatno CNC obrađen kako bi bridovi bili pogodni za stavljanje ruku na njega.

Samsung Galaxy Z Flip 5 – „doziva” iPhone korisnike i mami ih!

Odnosno kako bi se spriječilo nenamjerno rezanje ruku te tako i povreda korisnika. Kako smo i rekli Lenovo Xiaoxin Z2 sastavljen je od aluminijske legure čija je debljina 4mm.

Twitter: Elon Musk odlazi i imenuje novog izvršnog direktora Twitter-a

Dimenzijama Lenovo Xiaoxin Z2 odgovora prijenosnim računalima od 11” do 16”. A prilikom korištenja u stanju je smanjiti (rashladiti) prijenosno računalo za 5 stupnjeva kao i smanjiti njegovu buku za 5dB.

Apple „slučajno” otkrio M3 čip – podrška do 36GB RAM-a

Lenovo Xiaoxin Z2 može „podnijeti” težinu od 10kg. Cijena ovog „coolera” iznosi 10$. Te se isto tako može pogledati i naručiti na Lenovo službenim stranicama.

Najčitanije