Banner
tekst2naslovna 4

Lenovo Legion Y90 – sa 16GB RAMa i 720Hz zaslonom

Nove informacije u vezi Lenovo Legion Y90 pametnog telefona. Predstavljanje (navodno) 23.03.2022. godine.

Lenovo uskoro (23.03.2022.) predstavlja Legion pametni telefon. Ne nije riječ (iako bi velika većina vas pomislila) o novog generaciji prijenosnika za ljubitelje igara, već o modelu pametnog telefona.

Lenovo Legion Y90 – dostupne značajke, predstavljanje 23.03.2022.

Lenovo Legion Y90 kao što smo i prije pisali bit će pametni telefon ponajprije namijenjen onima koji vole igrati igrice ali naravno i za sve ona entuzijaste zaljubljenike u nešto „drugačije”.

tekst1sl1 5

Danas pak vam donosimo nove značajke i mogućnosti koje će krasiti ovaj nadasve i vizualno i značajkama drugačiji pametni telefon. Lenovo Legion Y90 donosit će u prvom redu izuzetno veliki kapacitet interne memorije od 640GB – da ne bi bilo zabune govori se kako će interna memorija dolaziti pri kapacitet od 512GB dok će ostatak od 128GB biti na eksternoj memoriji microSD kartici, (Snapdragon 8 Gen 1 dolazi s podrškom interne memorije sve do kapaciteta od 2T) dok će i radna memorija biti na čak 22GB.

Samsung Galaxy S22 Ultra nudi najsavršenije iskustvo S serije do sada

Ovdje moramo dodatno naglasiti kako pitanje radne memorije dolazi u obliku 18GB koji će biti LPDDR5. Dok će ostala 4GB biti dodijeljena na temelju (privremene memorije) interne memorije koja će privremeno igrati „ulogu” radne ovisno o potrebama koje pred pametni telefon budu postavljene.

tekst1sl2 2

Moramo reći kako će se s bočne strane nalaziti tipke koje služe za uključivanje/isključivanje te stišavanje/pojačavanje zvuka. OLED zaslon krasit će ovaj igraći pametni telefon a stopa osvježenja prikaza ići će sve do 144Hz uz mogućnost prilagodbe osvježenja prikaza sve do 720Hz.

Philips 58PUS8506/12 recenzija

Ovakav pametni telefon treba nešto i napajati strujom a tu će naravno značajnu ulogu odigrati i integrirana baterija čiji će kapacitet biti pri 5,600mAh uz podršku za brzim punjenjem od 68W.

Huawei FreeBuds Lipstick slušalice dostupne u prodaji

Za sada nije navedeno koje će brzine posjedovati brzo punjenje kao i ono reverzibilno. Još jedna novotarija odnosno značajka je izuzetno kvalitetno hlađenje tj, odvođenje topline iz pametnog telefona.

Facebook i Instagram biti će (navodno) ugašeni u Europi

Navedeni način je odrađen zahvaljujući novim „cijevima” i novom sustavu za hlađenje koji pomoću dva „motora” odvode toplinu izvan okvira Lenovo Legion Y90. Ovome će svakako pomoći i način rada u pozadini „stanju mirovanja”.

tekst1sl3 2

Kao dodatni prikaz značajki donosimo vam dvije fotografije koje prikazuju dijelove sučelja Lenovo Legion Y90. Sam dizajn poznat je a i znamo datum predstavljanja (23.03.2022.) jedino je pitanje što ostaje to hoće li Lenovo Legion Y90 zaista osvanuti i na globalnom tržištu.

tekst1sl4 1

Ili će ostati rezerviran za Kinesko tlo. Ako i ne bude predstavljen na globalnoj razini sigurni smo kako će neka njegova „modifikacija” već doći do naših krajeva. Lenovo Legion Y90 bit će pokretan Android 12 mobilnim operativnim sustavom.

Najčitanije