Banner
tekst3naslovna 2

Kawasaki Elektrode 2023 – prvi električni bicikl za djecu

Kawasaki je prvi predstavio električni bicikl za djecu, sa cijenom od 1099$.

Da se malo odmaknemo od svakodnevnih učestalih tema kažimo kako je Kawasaki prvi na tržištu predstavio električni bicikli za djecu. Ne samo da je ovo prvi električni bicikl već je namijenjen isključivo djeci u dobi od tri do osam godina starosti.

Vodootporan Huawei GT 3 Pro je idealan za ljetni odmor

Punog imena Kawasaki Elektrode 2023 je električni bicikl za naše najmanje. Nemojte se brinuti ovdje nije u fokusu brzina i snaga, već da se dijete nauči na bicikl pa i na motore kako bi s godinama koje su ispred njega, našlo onu „nit” prihvaćanja i korištenja motora.

1 3

Da je naša riječ zaista točna dokazuje i brzina kojom Kawasaki Elektrode 2023 može „juriti”. Brzina je maksimalna 20 km/h. Odnosno Kawasaki Elektrode 2023 električni bicikl donosi tri stupnja vožnje: Low, Medium, Hight, odnosno s brzinama od: 8 km/h, 12km/h i 20 km/h.

Apple Watch 7 je najprodavaniji pametni sat u Q1 2022.

Snaga elektromotora Kawasaki Elektrode 2023 je 250W a da je zaista riječ o izuzetno izdržljivoj električnoj bicikli dokazuje i činjenica kako je potrebno proći 500 ciklusa punjenja da baterije dostigne 80% kapaciteta.

2 1

Ako to želite odnosno vaše dijete ima potrebu električni bicikl se može koristi i bez korištenja električnog motora na kuranje, jer Kawasaki Elektrode 2023 nema pedale i lanac. Sama težina Kawasaki Elektrode 2023 iznosi 15kg a može podnijeti težinu do 45kg.

Samsung Galaxy Z Flip 4 na fotografijama (ponovno) donosi neke razlike

Od nekih ostalih značajki svakako bi izdvojili kako je čitav „kostur” izgrađen od aluminija. Osim navedenog moramo reći i kako Kawasaki Elektrode 2023 donosi jake i izdržljive kočnice (diskovi) te aluminijske kotače 16″ (felge).

3 1

Naravno o samoj dostupnosti Kawasaki Elektrode 2023 za sada nema previše informacije. Ali možemo reći kako će njegova cijena biti 1099$. Kawasaki Elektrode 2023 nudi do 2,5h vožnje te su dostupna tri načina napajanja. Litij-onska baterija kapaciteta od 5,1Ah smještena je unutar samog kostura električnog bicikla i donosi mogućnost punjenja na kućnu utičnicu s vremenom punjenja od 3h.

https://www.youtube.com/watch?v=kKDfSIQrzH8

Kako samo zasigurno i vidite Kawasaki Elektrode 2023 prvenstveno je namijenjen djeci koja po prvi puta idu na dva kotača (bez pomoćnih kotača) a ako njihovi roditelji žele pružiti im iskustvo struje, ništa ih u tome ne sprječava da to bude upravo Kawasaki Elektrode 2023 električni bicikl.

Voljeli bismo kada bi se Kawasaki Elektrode 2023 s vremenom pojavio i na našem prodajnom prostoru. Jer smo sigurni kako bi zainteresiranost za ovaj dječji električni bicikl svakako postojala.

Internet Explorer odlazi u povijest sa 15.06.2022.

Sama cijena i nije baš „povoljna” ali ne smijemo zaboraviti kako je ovdje riječ o električnom biciklu. Kao „stepenica više” Kawasaki je naveo da ima za cilj dovođenje na tržište električnih skutera (naravno za odrasle) a kada će im to poći za rukom svakako ostaje za vidjeti.

Najčitanije