Banner
tekst1naslovna 2

[Katar 2022.]: Hrvatska – Brazil / Gdje pratiti borbu za Polufinale

Danas s početkom u 16:00h Hrvatska igra četvrt finale s Brazilom. Pobjeda bi značila da idemo u Polufinale i borbu za "Prvaka Svijeta" ove 2022. godine.

Hrvatska danas s početkom u 16:00h (po našem vremenu) igra četvrt finale s Brazilom. Utakmica s Japanom pokazala je da se definitivno moramo „probuditi” i ne smijemo više dopustiti da nas igra dovede do produžetaka i izvođenja kaznenih udaraca.

Internet slavi 30. godina dostupnosti u Hrvatskoj

Ono što je Brazil istog dana pokazao da može napraviti protiv Južne Koreje svakako nas treba „malo zabrinuti”. Jer kada je Brazil do 29min mogao doći do rezultata 3:0 a do završetka utakmice krajnji rezultat bio je 4:1 (pobjeda Brazila).

tekst1naslovna 2

Ipak takva vrhunska Brazilska igra nikako nas ne smije zabrinuti odnosno učiniti efekt straha i bojazni. Hrvatska je već jednom dokazala da može biti viceprvak Svijeta.

Favbet nogometna kladionica

Sigurni smo kako se to i ove godine može ostvariti i razveseliti naš Hrvatski narod. Postava s kojom će Hrvatska u 16:00h izaći na teren glasi:

Livaković – Juranović. Lovren, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Vlašić (Pašalić), Kramarić, Perišić

Iz ove postave vidljivo je kako Livaja i Petković neće startati od početka utakmice. Za njih Zlatko Dalić ima „posebni plan”. Gdje tijekom utakmice mogu „uletjeti u teren” i svojim znanjem doći na pozicije napadača odnosno poziciju desnog krila.

Aplikacije za zaljubljenike u nogomet

Još jedom kažimo ako se naravno za to ukaže potreba jer će startom utakmice na tim pozicijama biti Kramarić i Nikola Vlašić. Hrvatska će na teren izaći u svojoj standardnoj postavi: 4-3-3 ali će kako bude vrijeme utakmice odmicalo naša postava sve češće biti u formaciji 4-5-1.

tekst1sl2 4

Kako bi naši bekovi dobili pomoć krila u procesu obrane. Hrvatska je do sadana Svjetskim Prvenstvima igrala četiri puta protiv Brazila i nikada do sada nije odnijela pobjedu.

Gdje pratiti utakmicu Hrvatska – Brazil?

Kako smo i rekli prijenos utakmice i ovoga puta bit će moguće pratiti putem Hrvatske Radio Televizije i Hrvatskog Radija. Odnosno na 2. programu HRT-a i 2. programu Hrvatskog radija.

MediaTek predstavio Dimensity 8200

Utakmica Hrvatska – Brazila počinje u 16:00h dok uvodna emisija „Katar 2022.” na HRT 2. započinje u 15:00h. Ako niste koji slučajem pred „malih ekranima” susret možete pratiti i putem HRTi platforme koja je dostupna na Računalima, Tabletima ili AppGallery (Huawei), Android iOS mobilnim platformama.

tekst1sl4 2

Utakmica će se odigrati na „Education City Stadium” u Al Rayyan (Doha). Njegov kapacitet je 44,667 sjedećih mjesta.

Xiaomi 13 (Pro) biti će predstavljeni 11.12.2022.

Ništa nam drugo više ne preostaje nego poželjeli sreću našoj Hrvatskoj Nogometnoj Reprezentaciji i nadati se kako ćemo pobijediti Brazila. I svi mi da u 16:00h budemo ispred „malih ekrana”.

IZNAD SVIH HRVATSKA!!

Preuzmite HRTi:

button

GooglePlay-button400x400

AppStore-button400x400

Najčitanije