Banner
eCommerce iPhone11 waterproof black 09 1 1080x

Kako oprati mobitel i zaštititi se od koronavirusa?

Higijenu bi trebalo provoditi i s pametnim telefonom, a ne samo prati ruke vodom i sapunom. Vaš telefon na površini može sadržavati više od 17.000 mikroba. Međutim, što ako vaš pametni telefon nije vodootporan?

U tom slučaju vodu i sapun ne smijete koristiti, iako je to najbolje rješenje za ubijanje bakterija i virusa. U suprotnom, oštetit ćete svoj uređaj.

Prema nekim informacijama teški akutni respiratorni sindrom koronavirus, koji uzrokuje bolest COVID-19, može preživjeti u zraku i na raznim površinama od tri sata do čak tri dana. Dakle, postoji mogućnost da se ljudi zaraze dodirivanjem kontaminiranih predmeta, a zatim dodirivanjem lica, usta, nosa ili očiju.

Covid 19 Clean with case on Red

Koronavirus se može dezinficirati u samo jednoj minuti primjenom 62 do 71 posto etanola 0,5 posto vodikovog peroksida ili 0,1 posto izbjeljivača, pokazuju istraživanja predstavljena u Journal of Hospital.

Proizvođači telefona poput Applea upozoravaju korisnike da je korištenje bilo kakvih sredstava u tekućem stanju opasno za njihove uređaje jer vlaga ne smije doći u bilo koji otvor telefona. Jasno, to znači da se mobiteli ne smiju niti potopiti u sredstvu za čišćenje. Koje je onda rješenje?

Odgovor su zaštitna vodootporna kućišta. Otkrijte više o tome kako zaštititi telefon i sebe od koronavirusa

Catalyst iPhone 11 6

Najčitanije