Banner

Jeste li za jednu Mokase kavicu koju može skuhati vaš pametan telefon?

Uz Mokase zaštitnu maskicu, kava i pametan telefon su najbolji partneri. Ako volite uživati u šalici čarobnog espressa u društvu pametnog telefona ovaj gadget na koji smo naletjeli surfajući Internetom, mogao bi vam se svidjeti.

innovativo

Mokase, je zapravo mehanizam za kuhanje kave koji grije vodu ugrađenim sustavom na temperaturi između 50 ℃ do 60 ℃. Smješten je u unutarnju stranu zaštitne maske pametnog telefona.

01 02

Umetanjem posebne kapsule s gustom kavu na boku i potom pritiskom na tipku u aplikaciji za manje od 10 sekunda dobivate 25 ml svježe skuhanog espressa.

Začetnici ideje tvrde da sustav ne može naštetjeti samom mobitelu, jer je sve izvedeno uz vrhunsku izolacija, ali i same vrijednosti temperature ne bi trebale utjecati na pametan telefon.
03

Gadget je ideja talijanske start-up tvrtke prijavljen na Kickstarter, ali proizvodnja je već pokrenuta. Može se direktno naručiti na mrežnoj stranici  www.mokase.it . 

Gdje,  kako i po kojoj cijeni se Mokase može naručiti?

Želite li ovaj inovativan gadget za sebe, ili nekoga ugodno iznenaditi kao poklonom, sada ga možete kupiti za 24,95 eura. Kasnije, netom prije isporuke od prvog rujna, koštati će vas više.

white 1356395380

Integrirano kuhalo za kavu i zaštitna maskica nude se na odabir se crnoj i bijeloj boji u nekoliko veličina:

  • iPhone 6/6S/7/7 Plus
  • Galaxy S6/S6 Edge/S6 Edge Plus/S7/S7 Edge/S8 i S8 +/
  • Huawei P8 Lite /P9/P9 Plus/P10/P10 Plus/LG G5

 

wafer 751437529
Paket od 15 kapsula kave košta 9 eura. Što ih više naručite, proći će te jeftinije. Izbori su Klasična kava, arabica i pržena, sa šećerom ili bez njega 😀

Najčitanije