Banner
18 Bustle Find My Mobile

Izgubili ste telefon. Što sada?

Kako vas softverska usluga može spasiti hardverske glavobolje - pomoć kod izgubljenog mobitela

Nažalost, svima se događa – u jednom trenutku pišete poruke ili skrolate, a već u sljedećem ne možete pronaći svoj telefon. U anketi koju su proveli BDG Studios i OnePoll, ispitano je 1000 pripadnika Generacije Z u Sjedinjenim Državama[1] o njihovim navikama korištenja pametnih telefona.

Rezultati pokazuju da njih 14 posto svaki dan negdje izgubi svoj telefon, od mjesta poput toaleta ili oko njega do ” ostao je ispod psa”.

19 Bustle Find My Mobile

Ima li još takvih neobičnih mjesta? Više od 100 ispitanika svoje je telefone ostavilo u hladnjaku ili zamrzivaču, a njih osam ostavilo ih je na krovu, ispod ili oko automobila.

„Jednom sam radio u vrtu i slučajno ostavio telefon pored stabljike rajčice… Trebalo mi je nekoliko dana da ga konačno nađem i onda sam se počeo smijati sam sebi.“ – sudionik istraživanja.

Bilo bi dobro osigurati svoje podatke i pohraniti sigurnosne kopije u oblak prije nego što se ovako nešto dogodi. Ali to ne znači da je sve izgubljeno, čak i ako je vaš telefon “zakopan u pijesku na plaži u Meksiku” (ovo je zapravo izjavio jedan sudionik).

Galaxy S23 Ultra Lifestyle 18 LI

Uđite u opciju Find My Mobile (Pronađi moj telefon) za pronalaženje telefona na Samsung Galaxy uređaju. Ovaj besplatni servis pojačava zvono na maksimum i omogućava vam da daljinski zaključate ekran svog telefona kako biste zaštitili privatnost, bez obzira na to gdje se vaš telefon nalazi.

Iako se i dalje može dogoditi da izgubite telefon, barem možete biti mirni znajući da je siguran.

Za više informacija  kliknite ovdje.

galaxy zflip4 2

[1] Samsung je u suradnji s tvrtkom Bustle Digital Group (BDG) proveo online istraživanje u studenom i prosincu 2022. godine na uzorku od 1.000 američkih građana starih između 18 i 25 godina.

Najčitanije