huawei
1 32

iPhone 16 serija i kapaciteti baterija

Kada smo čuli glasine vezan uz dizajn iPhone 16 modela, sada nešto više možemo reći i o kapaciteta baterija nadolazećih modela.

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Nove informacije otkrivaju detalje  o kapacitetu baterije triju nadolazećih modela iPhonea 16: iPhone 16, iPhone 16 Plus i iPhone 16 Pro Max.

Samsung je potvrdio koje AI značajke donosi na starije modele

Iako lansiranje serije iPhonea 16 može biti udaljeno više od pola godine, detalji o ovim telefonima već su počeli izlaziti na površinu.

iPhone 16 donosi iznenađujući redizajn – nalik onome na X i 11 modelima

Prethodna curenja podataka sugerirala su povratak dizajna stražnje kamere sličnog iPhoneu 12 za iPhone 16 i iPhone 16 Plus, dok novo procurivanje sada navodno otkriva informacije o baterijama za ova tri modela.

Prema informacijama koje je otkrio Majin Bu, standardni iPhone 16 navodno će imati blago povećanje kapaciteta baterije u usporedbi s iPhoneom 15.

Litij-Silikonske baterije: Revolucija kapaciteta u elektronskim uređajima

Nagađa se da će iPhone 16 imati bateriju kapaciteta 3561 mAh, što je oko 5% veće od jedinice od 3349 mAh na osnovnom iPhoneu 15. Slično tome, iPhone 16 Pro Max navodno će biti opremljen baterijom kapaciteta 4676 mAh, u usporedbi s baterijom kapaciteta 4441 mAh na iPhoneu 15 Pro Max.

Međutim, za iPhone 16 Plus čini se da je situacija obrnuta. Izvori tvrde da će veći ne-Pro model stići s baterijom kapaciteta 4006 mAh, što predstavlja značajan pad u odnosu na bateriju kapaciteta 4383 mAh koja je napajala iPhone 15 Plus.

iOS 18 – Povijesno ažuriranje s naglaskom na AI

Navodno, ovaj pad kapaciteta baterije može se pripisati tome što će iPhone 16 Plus imati manje zahtjevne specifikacije u pogledu čipseta u usporedbi s Pro modelom, te će stoga zahtijevati manje napajanja.

1 2

Nažalost, curenje informacija ne pruža nikakve podatke o bateriji za iPhone 16 Pro. Ostaje nejasno hoće li ovaj model imati slične karakteristike kao i iPhone 16 ili iPhone 16 Pro Max, ili će se možda razlikovati po kapacitetu baterije.

iPhone 16 – dizajnerska učestalost i volja korisnika za drugačijim

Ovi detalji o kapacitetu baterije sugeriraju da će Apple možda pokušati poboljšati trajanje baterije u novim modelima iPhonea 16, što će biti dobrodošlo poboljšanje za korisnike koji su uvijek u pokretu i ovise o svojim telefonima tijekom cijelog dana.

2 1

Povećanje kapaciteta baterije za osnovni model i Pro Max varijantu može omogućiti dulje vrijeme upotrebe bez potrebe za ponovnim punjenjem, dok smanjenje kapaciteta baterije za iPhone 16 Plus može biti posljedica prilagođavanja specifikacija radi bolje optimizacije trošenja energije.

Apple Vision Pro dobiva ChatGPT aplikaciju

Očekuje se da će ovi telefoni, zajedno s detaljima o njihovim baterijama, privući pažnju korisnika i stručnjaka koji prate tehnološke trendove. Očekuje se da će se ovi modeli predstaviti s brojnim drugim poboljšanjima i inovacijama, čime će Apple nastaviti svoju tradiciju pružanja visoko kvalitetnih uređaja koji postavljaju standarde u industriji mobilnih telefona.

3

Sveukupno, ova procurivanja pružaju uvid u ono što korisnici mogu očekivati od sljedeće generacije iPhonea, dok će službeno predstavljanje tih uređaja vjerojatno privući još veću pažnju i rasprave u tehnološkoj zajednici.

Najčitanije