huawei
1 5
Navodni prikaz iPhone 16 serije telefona !

iPhone 16 “retro” izgled i Pro modeli idu do 2T memorije i visokom kapacitetu baterije

Osim "retro" dizajna dobivamo još jedan novi model. Umjesto "Plus" modela dolazi nam SE Plus.

Samsung razvija 6G tehnologiju u partnerstvu s Princetonom

Appleova nadolazeća serija iPhonea 16 najavljuje značajan pomak u dizajnu i funkcionalnostima, donoseći svjež pristup kako u poravnanju kamera tako i u liniji modela.

Huawei Pocket 2 – renderi i značajke, na tržištu s P70 modelom

Najnovija procurjela informacija iz Majinog Bua otkriva da će se tradicionalno vodoravno postavljanje kamere zamijeniti pojednostavljenim okomitim poravnanjem.

1 5
Navodni prikaz iPhone 16 serije telefona !

Ovaj potez ne samo da će donijeti elegantnu i minimalističku estetiku, već će i približiti seriju iPhonea 16 dizajnerskom senzibilitetu suvremenih Android uređaja.

Drop test: Samsung Galaxy S24 Ultra vs. iPhone 15 Pro Max

Prema podacima koji su procurili, očekuje se da će serija iPhonea 16 imati pet različitih modela, šireći svoj asortiman kako bi zadovoljila različite segmente tržišta.

1 8
Aktualni render (prikaz) iPhone 16 modela !

Linija će obuhvatiti iPhone 16 SE, 16 Plus SE, iPhone 16, 16 Pro i 16 Pro Max. Ovo proširenje asortimana sugerira strategiju integracije iPhonea SE u širi portfelj iPhonea 16, čime Apple želi pružiti potrošačima više opcija po različitim cijenama.

Apple Watch Ultra 3 doći će s cijenom od 1,500$ – razlog je microLED zaslon

Najosnovniji modeli, iPhone 16 SE i 16 Plus SE, bit će opremljeni dinamičkim otokom, jednom kamerom, zaslonom od 60 Hz i nešto manjom baterijskom snagom, ciljajući proračunski segment tržišta.

2 6
Aktualni render (prikaz) iPhone 16 modela !

Na srednjoj razini, standardni model iPhonea 16 će unaprijediti korisničko iskustvo s zaslonom od 120 Hz, sustavom s dvije kamere i poboljšanom baterijom, čineći ga privlačnom opcijom za tržište srednjeg ranga.

Preporucamo.com od sada i na Discord-u

Na vrhu linije, modeli iPhonea 16 Pro i Pro Max ponudit će vrhunske značajke, postavljajući nove standarde u performansama i inovacijama među Appleovim pametnim telefonima. Nadalje, očekuje se da će svi modeli (osim SE) imati veće baterije nego prethodni modeli.

3 2
Aktualni render (prikaz) iPhone 16 modela !

Nakon nekoliko godina održavanja istog dizajna, Appleov odlazak od stagnacije doživljava se kao dobrodošao potez među potrošačima. S obzirom na značajno globalno tržište pametnih telefona, Appleov izbor za uvođenje novog dizajna u ovom trenutku sugerira namjeru da ne samo ispuni očekivanja potrošača, već i potakne daljnji rast prihoda.

Meta Quest 3 vs. Apple Vision Pro: Sukob VR headseta budućnosti

Leaksteri su također spomenuli model iPhonea koji je u fazi testiranja, s stilom sličnim iPhoneu XR, uključujući dinamički otok i boje slične iPhoneu 15. Iako je prvotno mislio da je riječ o iPhoneu SE, sada je nesiguran.

1 10
iPhone 16 imati će sličan izgled kao što su bili iPhone X i iPhone 11 modeli !

Apple planira nekoliko ključnih nadogradnji za svoju iPhone 16 Pro seriju, a nove glasine temeljene na izvorima iz opskrbnog lanca daju nam više detalja. Očekuje se da će oba modela 16 Pro imati veće zaslone – 6,3 inča na 16 Pro i 6,9 inča na 16 Pro Max.

Bivši zaposlenik Apple-a mora na 4 mjeseca u zatvor radi odavanja poslovnih tajni

Druga bitna nadogradnja su Micro Lens Array (MLA) OLED paneli, koji bi trebali ponuditi bolju svjetlinu i kutove gledanja od konvencionalnih OLED panela.

1 2

Nova generacija iPhonea 16 Pro bit će pokretana Appleovim A18 Pro čipom uz 8 GB RAM-a i mogućnost pohrane do 2 TB, što je dvostruko više od prethodne generacije.

iPhone SE 4 – na tragu dizajna iPhone XR modela

Dodatno, očekuje se da će modeli 16 Pro imati ekskluzivne AI značajke, uključujući integraciju s nedavno lansiranim Apple MGIE AI modelom. Oba modela će imati novu ultraširoku leću od 48 MP, dok će veći Pro također dobiti leću od 5x tetraprizme. Pro Max verzija će vjerojatno imati najduži vijek trajanja baterije od svih iPhonea dosad, s baterijom kapaciteta od 4,676 mAh.

3

Svi ovi novi modeli, uključujući i manji 16 Pro, donijet će poboljšanja u baterijskoj trajnosti, s manjim modelom koji će imati bateriju kapaciteta 3355 mAh. Oba nova modela također će imati tipku za snimanje, a Apple je navodno unaprijedio i obradu titana uz smanjenje troškova po kućištu.

Apple pustio u opticaj iOS 17.3.1

Ova najava Appleove serije iPhonea 16 sugerira ozbiljne inovacije u dizajnu, značajkama i performansama, stvarajući velika očekivanja među potrošačima i analitičarima. Ostaje vidjeti kako će se ti novi modeli pokazati na tržištu i hoće li Apple uspjeti zadovoljiti očekivanja svoje vjerne publike.

Najčitanije