Banner
1 3

Internet prisutan 31. godinu u Hrvatskoj

Iako nam se čini da je Internet dostupan odavno, ipak moramo reći kako nas Hrvate, Internet služi 31 godinu.

Kada kažemo Internet mislimo na sve obje prednosti koje nam mreža svih mreža donosi. O samoj povijesti Interneta sve se već zna i kako je nastao. Pa se tu nećemo ponavljati. Ako ste koji detalj propustili onda ćemo vas uputiti na članak: “Internet slavi 30. godina u Hrvatskoj“, gdje smo ušli u povijest Interneta. Sada jednostavno želimo se s vama prisjetiti kako je prije 31. godinu Internet došao u Hrvatsku i to preko CARNET-a.

Koji je tada bio jedini pružatelj Internet usluge i to pri brzini od 56 kbit/s putem dial-up modela. Naravno znamo koje zasluge ima Predrag Pale u priči oko dolaska Interneta u lijepu Našu. Ako želite o svemu znati više, upućujemo vas na Telegramov članak : “Ovaj čovjek doveo je internet u Hrvatsku, a nitko nije objavio njegovu priču. Telegram ispravlja nepravdu” i svakako vam sugeriramo da pročitate članak jer je zaista poučan.

No da prestanemo s pričom i jednostavno zaželimo još dugo dugo godina našem Internetu i da brzine povezivanja budu veće a cijene mjesečnih računa (ako je moguće) manje.

Najčitanije