Banner
Instar 4

Instar otvorio novu poslovnicu u Zagrebu

Instar informatika je otvorila novu poslovnicu u Selskoj cesti 44. Tvrtka koja je narasla na gaming opremi ostvaruje dobre rezultate uz porovjereni recept, manjih poslovnica s izvrsno obučenim prodajnim osobljem

Instar informatika, jedan od najvećih retailera na domaćem tržištu računalne opreme, poslovni uspjeh iz prošle godine nastavlja širenjem mreže svojih prodajnih mjesta. Nova, peta po redu poslovnica u Zagrebu i osma u Hrvatskoj nalazi se na adresi Selska 44 i nudi najbolje iz svijeta tehnologije.

Među brojnim kupcima osim po širokoj ponudi Instar je poznat  po svojim čestim nagradnim igrama i bogatim poklonima pa je tako i povodom otvorenja novog prostora pripremio posebne ponude.

U 7 dana, 21 nagrada i više od 28 000 kuna poklona

Instar 2

Uoči otvorenja, Instar će pokrenuti prigodni giveaway na svom Instagramu s nagradnim fondom u vrijednosti od više od 28.000 kuna. Giveaway će trajati od dana otvorenja, 16. ožujka do 23. ožujka, a tijekom tih tjedan dana, Instar će podijeliti dvadeset i jednu vrijednu nagradu koje uključuju odlične laptope, gaming opremu, električni romobil i pametne telefone.

Osim na Instagramu, Instar je pripremio i do 50% popusta u svojoj novootvorenoj poslovnici, a svi kupci koji ju posjete 16. ožujka, moći će iskoristiti ovu pogodnost. O kojim je proizvodima riječ, možete provjeriti na Instarovom webshopu.

„Od početka svog poslovanja jedna od naših ključnih premisa je pratiti želje kupaca i stanje na tržištu. Naši vjerni kupci znaju da Instar svaki svoj poslovni uspjeh voli podijeliti s njima, nagraditi ih i na taj način zahvaliti što s nama grade našu uspješnu poduzetničku priču. Nova poslovnica u Zagrebu nastavak je rasta i razvoja Instara, za koji su zaslužni i naši kupci. Upravo zato za njih smo pripremili niz pogodnosti, neovisno žele li biti dio naše priče online na webshopu i društvenim mrežama ili fizički u najnovijoj poslovnici“, ističe Marko Cvetkovski, osnivač i direktor Instar informatike.

Instar 7

Upravo je konstantna prilagodba potrebama tržišta Instarov najveći adut. Naime, Cvetkovski je na čelu firme od 2008. godine, a upravo je on svojim pristupom i naglaskom na webshop s jedne strane te moderniji izgled poslovnica s druge, doveo Instar do snažnog razvoja poslovanja, što ga je smjestilo u sam vrh prodaje IT opreme na hrvatskom tržištu.

Najčitanije