huawei
1 1

Call of Duty: Warzone Mobile stiže 21.03.2024.

Nakon višestrukih odgađanja, Activision je konačno najavio službeni izlazak Call of Duty: Warzone Mobile za 21. ožujka, pružajući mobilnim igračima širom svijeta mogućnost sudjelovanja u popularnoj igri s dijeljenim napretkom s konzolnim i PC verzijama. Očekuje se da će kombinacija naprednih značajki i velikog interesa obožavatelja franšize osigurati dugoročni uspjeh ove mobilne verzije.

Jedna od najvećih vijesti u svijetu mobilnog gejminga stigla je iz tvrtke Activision, koja je najavila službeni izlazak dugoočekivanog naslova – Call of Duty: Warzone Mobile. Ova mobilna verzija popularne igre već je duže vrijeme u razvoju, a nakon nekoliko odgađanja, konačno je postavljen datum izlaska: 21. ožujka.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

Ovaj korak Activisiona ima posebnu težinu, pogotovo s obzirom na recentnu akviziciju tvrtke od strane Microsofta. Ovo preuzimanje moglo bi objasniti nekoliko odgoda koje je projekt doživio tijekom proteklih godina.

1 1

Iako je prvotni plan bio izdati igru još u svibnju 2023. godine, višestruka odgađanja pomakla su datum izlaska u studeni 2023., a zatim u 2024. godinu.

Apple zadržava podršku za progresivne web aplikacije u iOS-u 17.4 unutar EU

No, ovaj put, čini se da je datum izlaska konačno konačan. Call of Duty: Warzone Mobile bit će dostupan na iOS-u i Android platformama od 21. ožujka diljem svijeta.

Koristite kameru vašeg Android telefona ili tableta na Windowsima 11 – evo kako

Ova mobilna verzija sadržavat će dvije ključne karte: Verdansk s mogućnošću igranja 120 igrača i Rebirth Island s 48 igrača. Uz to, igra će također uključivati popularne mape za više igrača poput Shipment i Shoot House, zajedno s raznim načinima igre.

Ono što čini ovaj izlazak još značajnijim jest činjenica da će Call of Duty: Warzone Mobile podržavati dijeljeni napredak s verzijama igre za konzole i računala, uključujući Call of Duty: Modern Warfare III i Call of Duty: Warzone.

2

To znači da će igrači moći napredovati u igri i podići razinu oružja i iskustva bez obzira na platformu na kojoj igraju. Nadalje, bit će omogućeno dijeljenje napretka Battle Passa između mobilne verzije i verzija za konzole i računala, što će igračima omogućiti maksimalno iskorištavanje svog vremena igranja.

Samsung Galaxy S25 dolazi s isključivo Exynos 2500 čipom

Za sve obožavatelje franšize koji se još nisu predregistrirali za Call of Duty: Warzone Mobile, još uvijek postoji mogućnost da to učine i osiguraju si sljedeće otkupive nagrade nakon službenog lansiranja u cijelom svijetu.

Ove nagrade uključuju Ghost operaterovu “osuđujuću” kožu, nacrte oružja M4 “Archfiend” i X12 “Prince of Hell”, vinil “Foe’s Flame” te amblem “Dark Familiar”.

3

Očekuje se da će izlazak Call of Duty: Warzone Mobile izazvati ogroman interes među mobilnim igračima diljem svijeta, a kombinacija popularne igre s naprednim značajkama i mogućnostima dijeljenog napretka mogla bi osigurati dugoročni uspjeh ovog naslova na mobilnoj platformi.

Samsung Galaxy Unpacked 12.07.2024. u Parizu za Galaxy Z Flip6 / Z Fold6

Izlazak Call of Duty: Warzone Mobile označava veliki trenutak za mobilno gejming zajednicu, pružajući igračima mogućnost da uživaju u intenzivnom iskustvu borbe na svojim pametnim telefonima i tabletima, uz dodatnu vrijednost dijeljenog napretka s drugim verzijama igre.

Call of Duty: Warzone Mobile:

AppStore-button400x400

GooglePlay-button400x400

Najčitanije