Banner
tekst2naslovna 1

Infinix donosi 108MP i 108W punjenje – uskoro predstavlja tri pametna telefona

Slobodni smo reći kako je Kineski Infinix na korak da postane "novi" Xiaomi ili se varamo?

Prisjetite se kada smo na našim stranicama pisali o proizvođaču pametnih telefona (Kineski proizvođač) koji ima za cilj predstaviti model čija stražnja strana mjenja boju, ovisno o izloženosti UV svjetla.

HT vodi 15 TikTokera na koncert Billie Eilish u Bonn

Riječ je o Kineskoj tvrtki odnosno proizvođaču pametnih telefona Infinix. Sada oni najavljuju tri nadolazeća modela koji će pokrivati sva tri možemo slobodno reći cjenovna razreda.

Snapdragon 8 Gen 1+ odgođen je za drugu polovicu 2022

Prvi na redu je: Infinix Note 12. Navedeni model pametnog telefona dolazit će sa 6,7” AMOLED zaslonom. Interna memorija Infinix Note 12 pametnog telefona iznosit će 128GB sok će radna dolaziti pri izvedenicama od 4GB i 6GB.

Note12

Infinix Note 12 imat će podršku i za microSD karticu. Pokretan će biti MediaTek Helio G88 chipsetom kao i 50MP glavnom kamerom i 2MP makro kamerom. Infinix Note 12 donosit će i prednju (selfie) kameru u rezoluciji od 16MP.

Infinix donosi pametni telefon koji mjenja boju ovisno o UV svjetlu

Recimo još i to kako će Infinix Note 12 biti pokretan XOS 10.6 platformom tvrtke Infinix koja se temelji na Androidu 12. Infinix Note 12 donosit će 5,000mAh bateriju i mogućnost brzog punjenja pri vrijednosti od 33W.

Xiaomi 12 Pro recenzija

Drugi po redu je Infinix Hot 12 pametni telefon. Navedeni model raspolagat će s MediaTek Helio G85 chipsetom te 6GB radne odnosno 128GB interne memorije, podrška za microSD karticu bit će sastavni dio Infinix Hot 12 pametnog telefona.

Hot12

Ako se pitate gdje su nam podatci vezani uz zaslon njih za sada na žalost nemamo dostupne. Ono što još želimo reći dotiče se također 13MP glavne kamere kao i 2MP makro kamere.

Apple ima namjeru „pretvoriti” iPad u prijenosno računalo – kako?

Kao i svojeg prethodnika i ovaj će Infinix model pokretati XOS 10.6 koji se temelji na Androidu 12. Infinix Hot 12 dolazit će također sa 5,000mAh baterijom i mogućnošću brzog punjenja od 18W.

Samsung Unlocked tjedan dobrih ponuda

Treći ujedno i posljednji na redu od ova tri modela je Infinix Smart 6 HD. Ovo je ujedno i „najslabiji” model od svih navedenih a isti donosi skromnu 8MP glavnu kameru kao i 5MP selfie kameru koja se smjestila unutar Punch-hole.

smart6

Infinix Smart 6 HD ima 32GB interne te 2GB radne memorije. Pokretan će biti XOS 7.6 platformom koja se temelji na Androidu 11 Go (Go inačica Androida usko je napravljena za modele slabijih hardverskih značajki).

Želite ukloniti Twitter korisnički račun – evo kako to možete

Cijena i dostupnih ovih modela doznat će se u vremenima koja su pred nama. Namjerno smo ovako započeli članak jer se internetom proširila vijest odnosno fotografije nekog od nadolazećih Infinix pametnih telefona.

Google Pixel Watch donosi kapacitet baterije

Fotografije možete vidjeti u nastavku ali ono što nas malo zbunjuje jesu navodne specifikacije. Priča se kako će 108MP biti glavni senzor kamere i kako mogućnost brzog punjenja ide do 108W.

Južno Korejska vlada želi do 2026. godine početak primjene 6G tehnologije

Šuška se kako bi ovo mogao biti četvrti model koji će biti predstavljen zajedno sa prethodno spomenuta tri modela. Infinix 12 Pro (mi ćemo ga tako nazvati) pokretat će MediaTek Helio G96 chipset te Mali-G57 MC2 grafički procesor (GPU).

Ovo su za sada sve značajke (osim naravno fotografija) koje imamo o „najjačem” Infinix Note 12 Pro modelu a nadamo se kako će ih u skorašnje vrijeme biti još više. Do tada uživajte u fotografijama a mi kada nešto više saznamo svakako ćemo vas obavijestiti.

Najčitanije