Banner
watchultimate
Huawei Watch Ultimate

Huawei Watch serija satova slavi Svjetski dan zdravlja

S današnjim obilježavanjem Svjetskog dana zdravlja i promicanjem globalne svijesti o raznim rizicima, moramo priznati i istaknuti utjecaj koji su pametni uređaji imali na praćenje zdravstvenog stanja brojnih korisnika diljem svijeta.  Studije su pokazale da jedna od tri osobe trenutačno svakodnevno prati svoje zdravlje pomoću pametnih uređaja, što dodatno naglašava sve veću sklonost zdravijem načinu života i potrebu da se osigura univerzalni pristup praktičnim rješenjima za praćenje zdravlja. U skladu s ovogodišnjom temom Svjetskog dana zdravlja, Huawei nastavlja promicati “Zdravlje za sve” kroz cjelodnevno praćenje zdravstvenih parametara na svom sveobuhvatnom paketu pametnih nosivih uređaja. S Huawei pametnim satovima briga o vlastitom zdravlju laka je poput dodira po zapešću, a korisnici će biti osnaženi i poticani da poduzmu proaktivne korake za funkcionalno i zdravo tijelo. 

Briga o vašem zdravlju, bez obzira gdje se nalazili 

Urbanoj populaciji uz užurbani način života briga o zdravlju vrlo često postaje zadnja stvar na pameti. Iako bi neki mogli pomisliti da se informacije o otkucajima srca i razinama SpO2 mogu pratiti samo pomoću glomazne medicinske opreme, Huawei pametni satovi svojim korisnicima nude točne brojke uz jednostavno nošenje na zapešću. 

Huawei pomaže korisnicima koji žive u zagađenim gradskim područjima i boluju od respiratornih bolesti da lakše kontroliraju svoje zdravstveno stanje. Serija Watch GT 3, uključujući modele GT 3, GT 3 Pro i GT 3 SE, kao i novo predstavljeni Watch Ultimate, podržava cjelodnevno praćenje SpO2, omogućujući korisnicima da budu u tijeku sa svojim fizičkim zdravljem. Zajedno sa značajkom TruSeenTM 5.0+, povećava SpO2 izlaz i stopu točnosti za 5%. Podaci su dodatno poboljšani inovativnim algoritmom za podešavanje višekanalnog signala koji osigurava točnost praćenja u uvjetima niske temperature, platoa i niske perfuzije. 

HUAWEI WATCH GT Series PR Horizontal

Bez obzira na okružje u kojem se nalazimo ili bolest, korisnicima je olakšana briga o respiratornom zdravlju, ali i oni koji sudjeluju u intenzivnim fizičkim aktivnostima poput planinarenja ili trčanja, mogu pomno pratiti svoje fizičke performanse praćenjem razine SpO2. 

Jednostavni zdravstveni monitoring za bolju produktivnost i bezbrižnost 

Dvanaestogodišnje istraživanje pokazalo je da ljudi koji su pod stresom na poslu imaju 68% veću vjerojatnost da će umrijeti od bolesti srca. Ova posljedica također može biti uzrokovana i stimulirana s nedostatkom sna. Ali kada je praćenje zdravlja jednostavno putem dodira uređaja na zapešću, svi koji osjećaju burn out sindrom mogu se ciljanim notifikacijama podsjetiti da odvoje vrijeme za odmor.  

Opremljeni novo nadograđenom značajkom TruSleep™ 3.0, Huawei pametni nosivi uređaji nadilaze sva ograničenja kako bi omogućili točan nadzor. Korisnicima je na takav način omogućeno razumijevanje vlastitih obrazaca spavanja, prepoznavanje mogućih problema i ubrzano traženje medicinske pomoći od profesionalnih medicinskih ustanova kada je to potrebno.  

Huawei pametni satovi dizajnirani su za pružanje personaliziranih podsjetnika i savjeta za san. Čak i uz pretrpane rasporede, pametni sat dizajniran je kako bi pomogao korisnicima da ponovno kalibriraju svoje cikluse spavanja, poboljšavajući tako raspoloženje i povećavajući produktivnost na radnom mjestu. Korisnici također mogu pratiti zdravlje svog srca uz TruSeenTM 5.0+ značajku, koja sadrži novi modul PPG5.0, fuziju više senzora i dubinsko učenje tehnologije neuronske mreže AI za daljnje poboljšanje njegove točnosti i pogodnosti. 

Upoznajte svoje srce jednako dobro kao što poznajete sebe 

Uz Huawei pametni sat, nezaboravan zabavni trenutak ili prigodu ne treba ometati zdravstvenim problemima. Skrojeni za pomoć korisnicima s medicinskim stanjima, Huawei Watch GT 3 Pro i nadolazeći model Watch Ultimate opremljeni su najsuvremenijom EKG tehnologijom u savršenom spoju učinkovitosti i točnosti. 

 

Funkcija EKG1 dizajnirana je za praćenje zdravlja srca točno i bez napora. Uz nadograđeni EKG senzor, pametni sat ima EKG gumb koji uključuje tehnologiju elektrode u manjem gumbu bez da se izgubi na točnosti očitanja. Kako društvo postaje sve svjesnije važnosti zdravlja i dobrobiti, pogodna struktura i način rada na ovim satovima potiču korisnike na monitoring i prevenciju zdravstvenih intervencija. 

Za korisnike s kroničnim zdravstvenim stanjima od vitalne je važnosti pratiti stanje srca. Osim prikupljanja EKG podataka, algoritam otkucaja srca točno pruža analizu u stvarnom vremenu, otkrivanje sinusnog ritma i fibrilacije atrija među ostalim podsjetnicima. Opet, uz podršku TruSeen™ 5.0+, povećava kapacitet obrade podataka za četiri puta, smanjujući stopu gubitka signala za kvalitetno praćenje srca. To korisnicima pomaže u aktivnoj prevenciji krvožilnih bolesti i upravljanju postojećim stanjima, dajući im vremena da potraže stručni liječnički savjet ako je potrebno. 

Idealan tehnološki fitness asistent za bolji i duži život 

Možemo se složiti da je za dugoročnu dobrobit i zdravlje možda najvažnije vođenje aktivnog načina života. Huawei pametni satovi nude raznovrstan katalog uređaja opremljenih raznim sportskim funkcijama, zadovoljavajući sportske potrebe svih skupina sportaša i korisnika. 

Huawei pametni satovi opremljeni su s više od 100 sportskih načina rada koji zadovoljavaju različite želje. Opsežan raspon sportskih značajki podržan je Huawei patentiranim TruSport™ algoritmom koji korisnicima pruža profesionalne sportske procjene i prijedloge o tome kako učinkovitije vježbati te razviti samodisciplinu. Trkači se mogu veseliti profesionalnim savjetima o treningu koji se temelje na sveobuhvatnim podacima o trčanju, poboljšavajući njihov postojeći režim. 

Praćenje sportova je prilagođeno kako bi iskustvo vježbanja bilo besprijekorno. Priključak za podatke na pametnom satu kompatibilan je s popularnim aplikacijama za vježbanje diljem svijeta, uključujući mainstream aplikacije kao što je Strava, omogućujući korisnicima da iskoriste pogodno dijeljenje podataka između aplikacija za vježbanje. Sve dobivene podatke možete pregledati na umreženim uređajima poput tableta, računala ili pametnih telefona poput Huawei Mate 50 Pro, nova 10 SE ili nadolazećeg flagshipa P60 Pro. Također, satovi serije Huawei Watch besprijekorno se spajaju i s uređajima iOS i Android platforme. 

Za korisnike koji su stalno u pokretu, Huawei pametni satovi služe za sportove koji zahtijevaju istraživanje stranih terena. Huawei Watch GT 3, GT 3 Pro i Watch Ultimate opremljeni su dvopojasnim petostrukim GNSS sustavom za precizno pozicioniranje, omogućujući besprijekornu navigaciju i pronalaženje puta kada se korisnici izgube. Doista, serija je osmišljena kako bi zadovoljila sve potrebe korisnika, pružajući savršenog suputnika za zdravlje. 

Pametnije zdravlje za sve i svakoga 

Huawei je izdao sveobuhvatan i inkluzivan asortiman nosivih uređaja kako bi zadovoljio preferencije publike na temelju nekoliko čimbenika, poput cijene i izgleda. Huawei pametni satovi kreću se u rasponu od ultra luksuznog Huawei Watch Ultimate, Watch GT 3 Pro koji je pogodan za svakodnevno nošenje, sportski orijentiranog modela Watch Runner, pa sve do osnovnog Huawei Fit Banda. Međutim, jedna stvar ostaje nepromijenjena—zdravlje korisnika i dalje je glavni prioritet prilikom razvoja, zbog čega značajke praćenja zdravlja ostaju uglavnom slične u cijeloj obitelji proizvoda. Huawei ima za cilj učiniti visokokvalitetno praćenje zdravlja dostupnim svim skupinama korisnika. Bilo da su zaposleni profesionalci, sportaši ili starije osobe s ograničenom pokretljivošću, pametnija zdravstvena skrb udaljena je samo jednim dodirom. 

O Huaweiju 

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group. 

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska 

Najčitanije