Banner
tekst1naslovna1

Huawei Watch GT 4 (41/46mm) pred predstavljanje (14.09.2023.) završili online

Čini se kako Huawei planira predstaviti (14.09.2023.) u Barceloni novu seriju pametnih satova, odnosno Watch GT 4 u dvije veličine: 41mm te 46mm a mi vam danas donosimo detalje.

Kada smo se nadali da će Huawei usporiti nakon predstavljanja Mate 60 serije (Mate 60, Mate 60 Pro i Mate 60 Pro+), tvrtka je najavila korak naprijed koji će ponovno privući pažnju tech entuzijasta i ljubitelja pametnih uređaja diljem svijeta.

Huawei Watch GT 4 (46mm):

Naime, 14. rujna 2023. godine, Huawei će održati svoj događaj u Barceloni kako bi predstavio svoj najnoviji proizvod – pametni sat nazvan Watch GT 4. Iako još uvijek nisu dostupni svi tehnički detalji, raspoloživi podaci i glasine daju nam uvid u što možemo očekivati od ovog pametnog sata.

Huawei Watch 4 Pro recenzija

Najznačajnija informacija koja se trenutačno može pronaći odnosi se na različite modele Watch GT 4 sata. Čini se da će biti dostupna dva različita modela s različitim veličinama kućišta – 41 mm i 46 mm. Ovi modeli imat će različite dizajne kako bi zadovoljili različite ukuse korisnika.

Huawei Watch GT 4 (41mm):

Manji model, 41 mm, privući će one koji preferiraju čišću i elegantniju estetiku, a dizajn je vjerojatno usmjeren prema ženstvenijem tržištu. S druge strane, veći model od 46 mm ima impresivan vanjski okvir za mjerenje vremena i ističe se posebnim i izražajnim dizajnom kućišta s izbočenim geometrijskim rubovima s obje strane.

Huawei Watch GT 4 (41mm):

 

Što se tiče raznolikosti, Huawei će ponuditi ukupno devet varijanti Watch GT 4 sata, a razlikovat će se ovisno o kombinaciji materijala za kućište i remena. Najskuplji modeli očekuje se da će imati kućište od nehrđajućeg čelika i odgovarajući remen, što će pružiti premium izgled i osjećaj. Također će biti dostupna izdanja s jednostavnijim metalnim kućištima i različitim vrstama remena, uključujući tekstilne i plastične opcije. Očekuje se da će cijene serije Watch GT 4 varirati između 249 i 399 eura, što čini ovaj pametni sat pristupačnim izborom za širok raspon potrošača.

Huawei Mate 60 Pro+ – napredni Mate 60 sa satelitskom komunikacijom

Kao što smo već spomenuli, linija Watch GT 4 sata nije premium klasa kao Huawei Watch 4 i 4 Pro, koji su najavljeni još u svibnju. Ti uređaji koriste Harmony OS 3.0 operativni sustav i nude bogat niz naprednih značajki. S druge strane, Watch GT 4 će se vjerojatno više usredotočiti na osnovne funkcije pametnog sata i biti sličniji pametnom remenu nego pametnom satu s punim značajkama.

Huawei Watch GT 4 (41mm):

Što se tiče performansi, Watch GT 4 će vjerojatno pokretati učinkoviti OLED zasloni i Cortex-M procesor koji će omogućiti izvanrednu trajnost baterije. Prema dostupnim informacijama, očekuje se da će trajanje baterije biti oko dva tjedna, što je impresivan broj za pametni sat. Ovo će zasigurno privući korisnike koji žele pametan sat koji može pratiti njihovu aktivnost i obavljati druge funkcije bez čestog punjenja.

Huawei Mate 60 Pro – tri proreza na zaslonu i HarmonyOS 4.0

Pored toga, Watch GT 4 će također ponuditi prošireni raspon funkcija za praćenje fitnessa, što će biti privlačno za aktivne korisnike. Precizno praćenje koraka, puls, san i različite sportske aktivnosti bit će dio standardnih značajki ovog pametnog sata.

Huawei Watch GT 4 (46mm):

Sve te informacije bit će lako dostupne putem Huaweiove mobilne aplikacije, koja će omogućiti korisnicima praćenje njihovog napretka i postavljanje osobnih ciljeva za kondiciju i zdravlje.

Huawei Watch GT 4 (46mm):

U zaključku, Huawei Watch GT 4 obećava ponuditi raznovrsnost modela i privlačan dizajn po pristupačnim cijenama. Iako nije u istom rangu s premium modelima Huawei Watch 4 i 4 Pro, očekuje se da će privući široku publiku zahvaljujući svojim osnovnim značajkama, izdržljivoj bateriji i funkcijama za praćenje fitnessa.

Huawei Mate 60 – “slabiji” brat Pro modela

Očekujemo da će Huawei ponuditi više detalja i tehničkih specifikacija tijekom službenog lansiranja u Barceloni, te da će Watch GT 4 postati popularan izbor među korisnicima pametnih satova širom svijeta.

Najčitanije