Banner
MKT WATCH GT 4 Lifestyle shot 46mm Grey 02 EN PSD HQ 40230825

HUAWEI WATCH GT 4 pametni sat od sada dostupan i u srebrnoj boji

Huawei je nedavno objavio početak prodaje najnovijeg člana svoje WATCH GT serije – WATCH GT 4 pametnog sata, a korisnici uređaje sada mogu kupiti i u srebrnoj verziji.

Zagreb, 9. studenoga – Huawei je nedavno objavio početak prodaje najnovijeg člana svoje WATCH GT serije – WATCH GT 4 pametnog sata, a korisnici uređaje sada mogu kupiti i u srebrnoj verziji. Riječ je o vrhunskim uređajima dostupnim u dvije različite veličine, od 46mm i 41mm, a dolaze pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“ koji integrira tehnologiju, sport i modu na još snažniji način.

WATCH GT 4 Silver 2

Osim dvije srebrne verzije, HUAWEI WATCH GT 4 dostupan je u još 4 različite boje stoga pristaje različitim stilovima, osobnostima i prilikama, a sadrži i više od 25.000 različitih pozadina sata za korištenje što korisnicima omogućuje podešavanje sukladno njihovom životnom stilu i željama.

MKT WATCH GT 4 Lifestyle shot 46mm Grey 02 EN PSD HQ 40230825

HUAWEI WATCH GT 4 omogućuje jednostavno praćenje bitnih značajki zdravlja poput otkucaja srca, PPG analize aritmije, praćenja menstrualnog ciklusa, a zahvaljujući novoj TruSeen™ 5.5+ tehnologiji sada može detektirati i abnormalno disanje korisnika tijekom sna. Uređaji sadrže i unaprijeđenu tehnologiju TruSleep™ 3.0 koja pruža detaljnije praćenje ciklusa spavanja i disanja u snu, dajući korisnicima uvid u njihovo respiratorno zdravlje.

WATCH GT 4 Silver

Pametni satovi sadrže novu značajku prstenova aktivnosti koji prikazuje dnevnu statistiku fitnessa (potrošene kalorije, trajanje vježbanja i aktivnost za vrijeme stajanja) kako bi korisnicima pomogao da ostanu u tijeku sa svojim dnevnim fitness ciljevima. Osim toga, sat nudi i više od 100 sportskih načina rada.

MKT WATCH GT 4

HUAWEI WATCH GT 4 optimizira korisničku praktičnost kroz dodatne značajke, kao što su brze poruke i odgovori te aplikacije trećih strana za pristup glazbi, navigaciji itd, te pruža do 2 tjedna trajanja baterije u 46 mm izdanju, odnosno do tjedan dana za 41 mm verziju, nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova. WATCH GT 4 može se povezati s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika, omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Najčitanije