Banner
Watch GT 3 Pro 11

Huawei Watch GT 3 Pro osvojio EISA nagradu za najbolji pametni sat

Huawei Watch GT 3 je i ove godine izvrstan pametni sat. Nije najbolji po svim parametrima, ali kao cjelina teško mu je naći zamjerke. Da nisam jedini koji tako misli svjedoči EISA nagrada za najbolji pametni sat

EISA (Experts Imaging and Sound Association) proglasila je Huawei Watch GT 3 Pro najboljim pametnim satom u industriji. EISA je sastavljena od više od 60 najuglednijih međunarodnih novinara, web stranica i specijaliziranih časopisa za potrošačku elektroniku, na temelju čijih je neovisnih tehničkih recenzija proglasila Huawei Watch GT 3 Pro najboljim proizvodom u kategoriji pametnih satova za 2022/2023. Huawei je nagradu u ovoj kategoriji osvojio treću godinu zaredom, dok je Watch GT 3 Pro već osvojio prestižne industrijske nagrade Android Headlinesa, Tech Advisora i PhoneArene.

Članovi udruge EISA opisali su Watch GT 3 Pro kao najuglađeniji i najpotpuniji pametni sat do sada, hvaleći njegov klasičan luksuzan dizajn s premium materijalima poput titanijuma, keramike i safirnog stakla. Osim dizajna, sat je oduševio i svojim oštrim AMOLED zaslonom, naprednim operativnim sustavom te mnoštvom značajki poput praćenja razine kisika u krvi, razine stresa, ali i otpornosti na vodu te dugotrajnom baterijom.

huawei watch gt 3 pro titanium e1654586886968

Watch GT 3 Pro utjelovio je izuzetnu izradu s vrhunskom estetikom i tako omogućio korisnicima da podignu razinu zdravlja na višu razinu, ali i da zarone u dubine do 30 metara. S vrhunskim izgledom u izvedbi od titanijuma i keramike, sat je ultimativni suputnik za vježbanje koji dodatno naglašava prednost Huawei AI Life koncepta kojem je cilj stvoriti potpuno povezani inteligentni ekosustav.

Uz robusni vijek trajanja baterije i 30 posto brže punjenje u odnosu na prethodnu generaciju, sat također nudi niz korisnih značajki za praćenje zdravlja kao što je EKG, više od 100 različitih načina vježbanja, a kompatibilan je i sa svim iOS i Android uređajima.

Huawei watch GT 3 Pro 4

Svi mi u Huaweiju izuzetno smo počašćeni što smo dobili nagradu EISA-e za najbolji pametni sat, a posebno jer ovo obilježava treću godinu zaredom da je Huaweijev uređaj osvojio EISA-inu cijenjenu nagradu za pametni sat godine“, izjavio je Kevin Ho, Operativni direktor Huawei Consumer Business Groupe. „Huawei je već dugo vremena predan korištenju tehnologije za poboljšanje i pojednostavljenje našeg svakodnevnog života, omogućujući nam postizanje osobnih i profesionalnih ciljeva. Sa svojim obiljem značajki za praćenje zdravlja i kondicije, Watch GT 3 Pro savršen je primjer kako nam Huawei potrošačka tehnologija želi pomoći da postanemo bolja i sretnija verzija sebe“.

EISA je sastavljena od specijaliziranih medija u području potrošačke elektronike iz više od 30 zemalja, a podijeljena je u šest stručnih skupina koje uključuju pametne telefone, Hi-Fi audio, kućno kino i elektroniku u automobilima. Svake godine članovi EISA-e nominiraju proizvode za koje smatraju da se ističu u svojoj kategoriji te se nominacije zatim prezentiraju ostalim članovima koji biraju pobjednika.

Watch GT 3 Pro 06

Osim ove prestižne nagrade, Watch GT 3 Pro je prepoznat i od strane urednika Android Hedlinesa u čijoj je recenziji Watch GT 3 Pro opisan uređajem s vrhunskim softverom i kvalitetom izrade. Recenzent PhoneArene uređaj je opisao kao atraktivan i vrhunski sat s bogatim nizom značajki, a posebno su ga oduševili operativni sustav HarmonyOS te mogućnosti Bluetooth-a i bežičnog punjenja.

Najčitanije