Banner
tekst1naslovna 2

Huawei Watch GT 2 i Watch GT 2 Pro dobivaju nadogradnju

Huawei donosi nadogradnje na svoje modele pametnih satova iz 2020. i 2019. godine. Riječ je o modelima: Watch GT 2 i Watch GT 2 Pro.

Kada je u pitanju Huawei ova tvrtka ne samo da drži aktualnim (softverski naravno) svoje posljednje modele pametnih satova, već baš naprotiv to i čini za modele koji su već ostarjeli na tržištu.

Samsung Galaxy Unpacked 2023: Podijelite epsko iskustvo

Jednih od njih svakako jesu Huawei Watch GT 2 i Huawei Watch GT 2 Pro (Pročitajte Našu Recenziju) serija pametnih satova. Ova vijest nas osobito raduje i veseli pošto znamo kako je od njihova predstavljanja prošlo dvije godine.

tekst1sl1 4

Isti su ugledali svjetla pozornica još u jesen 2020. godine, kada je predstavljen Watch GT2 Pro model, dok je „obični” tržište osvojio još 2019. godine.

Panasonic MZ2000 je jedan od najboljih televizora današnjice

Oba modela tada su predstavljali sam vrh ponude pametnih sata a i danas dvije godine nakon, predstavljaju zaista odličan odabir (kupovinu). Oba modela donose različite verzije (brojčane oznake) ažuriranja.

Huawei Watch GT 2 Pro 27

Tako Huawei Watch GT 2 donosi ažuriranje pod brojčanom oznakom 11.0.17.6, dok Huawei Watch GT 2 Pro donosi 11.01.11.6. Ažuriranje u prvi plan donosi sigurnost, odnosno unaprjeđuje sigurnosni sustav dvaju pametnih satova.

Samsung donosi One UI 5.1 na Galaxy S20 modele

A ako ste kojim slučajem možda očekivali kako će ova nadogradnja dovesti sa sobom i neke nove značajke, nažalost morat ćemo vas razočarati.

Huawei Watch GT 2 Pro 31

Što je naravno i očekivano jer svakako moramo imati na umu kako je ovdje ponajprije riječ o modelima pametnih satova koji su već dvije godine dostupni na tržištu.

Huawei P60 Pro detalji kamere

Posebice je dostupnost ove nadogradnje još više iznenađujuća, pošto se zna kako su svi aktualni i modeli Huawei Watch pametnih satova (izdani nakon Galaxy Watch 2 serije, prešli na HarmonyOS).

Huawei Watch GT 2 Pro 29

Ipak kako smo i rekli od ove nadogradnje ne treba zaista očekivati previše, već je ponajprije treba shvaćati kao sigurnosnu nadogradnju koja je tu kako bi osigurala svakodnevni rad „kako treba” i pružila dodatnu sigurnost i osjećanje podrške za još uvijek vrhunske modele pametnih satova i dvije godine odnosno tri nakon njihova predstavljanja i dolaska na tržište.

Huawei Mate 50 Pro recenzija

Veličina nadogradnje je 75MB te se ista „radi” pomoću aplikacije „Huawei Health” i povezivanjem pametnog sata (Bluetooth načinom) s pametnim telefonom na kojem se nalazi spomenuta aplikacija.

Huawei Watch GT 2 Pro 3 1

Isto tako potrebno je reći kako prije početka procesa „nadogradnje” potrebno je da Huawei Watch GT 2 odnosno Huawei Watch GT 2 Pro modeli budu napunjeni do 100%.

Apple ukida iPhone SE liniju pametnih telefona – iPhone SE (2024) neće na tržište

Kako bi se izbjegnule moguće nepravilnosti u radu odnosno neželjene situaciju prilikom procesa instalacije jer naravno „bolje spriječiti nego liječiti”.

Huawei Watch GT 2 Pro 2 1

Stoga svi vi koji imate Huawei Watch GT 2 ili Huawei Watch GT 2 Pro pametne satove, otiđite unutar Huawei Health aplikacije i vidite dali je nadogradnje „dostupna za preuzimanje”.

Najčitanije