Banner
Lewandowski 1

Huawei Watch 3 s ekskluzivnim zaslonom Roberta Lewandowskog

Najatraktivniji pametni sat današnjice, Huawei Watch 3 i Watch 3 Pro su dobili ekskluzivni zaslon s potpisom Roberta Lewandowskog, poznatog nogometača Munchena.

Ovih dana svi smo postali strastveni navijači nogometnih momčadi koje se natječu na terenima diljem Europe. Imajući to na umu, Huawei je s Robertom Lewandowskim, s kojim surađuje godinama, dizajnirao jedinstveni zaslon sata za Huawei Watch 3 i Watch 3 Pro.

Baš kao i najbolji napadač na svijetu, zaslon sata RL9 predstavlja oličenje njegove profesionalne karijere i poslovnih pothvata. Inspirirajte se novim dizajnom Huawei Watch 3 i Watch 3 Pro te ostanite aktivni i dobro se zabavite!

Potpuno novi Huawei Watch 3 i 3 Pro uskoro će izaći uz zaslon sata s potpisom Roberta Lewandowskog, koji je ne samo jedan od najboljih svjetskih nogometaša, već i Huaweijev ambasador u brojnim europskim zemljama.

Dizajn zaslona je besprijekoran i otmjen, baš kao što je to Robert Lewandowski. Crna pozadina lako će se uklopiti u sve vaše odjevne kombinacije, a potpis Lewandowskog i kultni RL9 stvaraju elegantan dizajn koji je savršen za sve. Možete ga nositi bilo kada i bilo gdje, uvijek će izgledati besprijekorno na vašem zapešću.

Lewandowski 2

Novi Huawei Watch 3 ima niz mogućnosti. Može postati vaš novi zdravstveni monitor jer može pratiti puls 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako razinu stresa, tako i razinu SpO2, mjeriti vašu temperaturu i još puno toga. Ako želite, sat može postati vaš novi osobni trener s preko 104 sportska načina rada. Također, nudi neovisne pozive i poruke te nevjerojatno trajanje baterije do 3 tjedna. Na satu je sve što vam je potrebno.

Izuzetan dizajn

Interaktivna unutrašnjost Huawei Watch 3 kombinirana je s izvrsnim dizajnom. Ovaj će uređaj biti izvrstan dodatak za svaku prigodu, a posjeduje i mogućnost mijenjanja zaslona sata. Kako će tijekom nadolazećih tjedana rasti uzbuđenje milijuna ljubitelja sporta, tako će se ovaj ekskluzivni sat Roberta Lewandowskog savršeno uklopiti u nogometnu pomamu koja se širi cijelom Europom!

Izrazite svoju inovativnost zahvaljujući Huawei Next Design 2021!

Jeste li ikad razmišljali o tome da kreirate vlastiti zaslon sata? Ostanite ažurni i provjerite što Huawei sprema za vas. Otkrijte svoju kreativnu stranu i pripremite se za nagrade Huawei Next Design 2021! Pustite mašti na volju jer imate 7 kategorija koje možete odabrati pa iskoristite priliku i prijavite se na natjecanje. Svako će djelo ocjenjivati panel stručnjaka za dizajn i vizualne umjetnosti, a ukupna nagrada iznosi 200.000 USD. Uz nagradu dobit ćete i priliku za pojavljivanje u službenoj aplikaciji Huawei Themes. Osim pozamašne svote novca, možete osvojiti i Huawei Mate 40 ili najnoviji Huawei Watch 3. Pokažite svoj talent, prijavite se i pobijedite!

Lewandowski 3

Uz sat, lansirane su i najnovije True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice, Huawei FreeBuds 4.

Huawei FreeBuds 4 slušalice donose Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologiju koja je po prvi put upotrebljena za slušalice open-fit dizajna. Automatskim prepoznavanjem oblika uha korisnika te načina nošenja, Huawei FreeBuds 4 mogu odrediti optimalne postavke poništavanja buke za svakog korisnika, omogućujući im dosljednu kvalitetu zvuka visoke rezolucije, neovisno o situaciji u kojoj ih

nose. Nove Huawei FreeBuds 4 slušalice imaju i tehnologiju poništavanja buke s dva mikrofona koja donosi poboljšane performanse smanjenja buke. Riječ je o prvim slušalicama open-fit dizajna koje koriste tehnologiju poništavanja buke, što omogućava da mikrofoni znatno preciznije detektiraju ambijentalnu buku, postižući vodeće razine u industriji. Ove slušalice posebne su jer se odlikuju prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke na svijetu. Huawei FreeBuds 4 slušalice donose izuzetnu kvalitetu zvuka uz aktivno poništavanje buke što će ljubitelje ovakvih tech dodataka posebno oduševiti.

Lewandowski 1

Prednost Huawei Watch serije pametnih satova je jednostavno povezivanje s bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom preko Huawei Health aplikacije. iOS korisnici svoj Huawei pametni sat mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom nakon što preuzmu aplikaciju Huawei Health iz App Storea.

Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR kod koji je otisnut na pakiranju ili preuzeti AI Life aplikaciju iz AppGallery trgovine. FreeBuds 4 se također lako povezuju sa svim pametnim telefonima i pružaju vrhunsko iskustvo za svakoga. Sve su one kompatibilne su sa svim operativnim sustavima, uključujući iOS i Android. To znači da bez obzira koji pametni telefon koristite možete jednako uživati u Huawei nosivim uređajima.

Najčitanije