Banner
Huawei P40 Pro 3 1

Huawei nadogradio P40 Pro na EMUI 10.1.0.131

Huawei je zaista brz s nadogradnjama. Nakon 121 softvera za P40 Pro, koji je donio izvrstan 50 MP AI mod fotografiranja, sada je stigla 131 inačica s dodatnim optimizacijama kamere, ali i nekim novim mogućnostima.

Uvjerljivo najbolji set kamera na tržištu sada je još bolji, night mod je napokon isplativ (do sada je automatika odrađivala često bolji posao!) a tu je i najnovija sigurnosna Googleova zakrpa za Andorid, za peti mjesec 2020.

Petal Search je jedna od zanimljivijih novosti i svakako prst u oko Trumpu i njegovoj politici.

Dobit ćete widget za naslovnicu sličan Googleovom, s tom razlikom što je Petal Search orijentiran na traženje softvera, koji se (još) ne nalazi u Huawei AppGallery trgovini.

Screenshot 20200614 083515 com.huawei.hwsearch1

Petal Search će potražiti željenu aplikaciju na drugim trgovinama. Nema više potrebe za surfanjem i traženjem gdje i kako što instalirati. Ovo je ogroman plus za prosječnog korisnika.

Softver je težak 820 MB, a stigao je na otvoreni mobitel – da preduhitrim vaša pitanja, kad će :-). Ovih dana, ili tjedana, ovisno o operateru…

Huawei je poboljšao i Golden Snap (multi fram stacking) mogućnost, pa je vrhunska kamera postala još bolja u svim uvjetima.

Zaista, teško se priviknuti da mobitel može raditi ovako dobre fotografije.

Kad se podvuče crta, treba priznati da se Huawei daleko bolje od očekivanja nosi sa sankcijama. AppGallery se rekordno brzo popunjava aplikacijama, a za sve što nema sada je tu Petal Search.

Ako ste se bojali izostanka sigurnosnih nadogradnji, pokazalo se da i to nije nikakav problem – nemaju baš svi flagship mobiteli danas, 14.6., instaliranu svibanjsku sigurnosnu zakrpu za Android 10 / EMUI 10.1

Najčitanije