Banner
MatePad 11 Lifestyle

Huawei MatePad 11 u pretprodaji, poklon tipkovnica M-Pencil

Huawei ima novi top model tableta, s vrhunskim komponentama i s predinstaliranim Harmony OS 2.0. l da, ako ste se pitali, na njemu rade Android aplikacije. Evo detalja

Uz kupnju Huawei MatePad 11 tableta u pretprodaji na dar magnetna tipkovnica i M-Pencil

Zagreb, 9. kolovoza – Huawei MatePad 11, globalno predstavljen početkom lipnja, odsad je dostupan i na hrvatskom tržištu.

MatePad11 Grey Mirror

Prvi Huawei tablet koji podržava brzinu osvježavanja od 120 Hz, dostupan je u prednarudžbi od 9. kolovoza kod ovlaštenih prodajnih partnera.

Korisnici koji se u prva dva tjedna odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-Pencil olovku i pametnu magnetnu tipkovnicu ukupne vrijednosti 1 498 HRK.

MatePad11

MatePad 11 korisnicima osigurava vrhunsku produktivnost, odlikuje ga elegantan dizajn u prekrasnoj Matte Grey boji, brza Wi-Fi povezivost, mnoštvo pametnih značajki i impresivni audio efekti koji pružaju izvanredno iskustvo korištenja ovog novog tableta od 10,95 inča i težine manje od 500 grama.

MatePad11 1

Glatki i precizni vizuali

Novi MatePad 11 prvi je Huawei tablet koji podržava frekvenciju osvježavanja zaslona od 120 Hz.

Jedan je od najboljih tableta na tržištu kada se radi o brzini osvježavanja zaslona i pruža nevjerojatno fluidan prikaz širokog raspona sadržaja.

Kod videozapisa i igara s velikom brzinom izmjenjivanja kadrova, korisnici mogu uživati u više detalja te uroniti u izražajnu grafiku. Primjerice, prilikom listanja internet stranica i dokumenata, sadržaj se brzo prikazuje.

 

S impresivnom brzinom osvježavanja zaslona, tablet omogućuje i vrlo osjetljiv unos rukopisa. Tehnologija prilagodbe brzine prikazivanja sličica u sekundi dodatno pomaže u pružanju duljeg vijeka trajanja baterije.

MatePad11

Uz novi Huawei MatePad 11 koji podržava DCI-P3 raspon boja, slike i videozapisi izgledaju iznimno dinamično na zaslonu. Osim mogućnosti stvaranja nevjerojatnih boja, Huawei MatePad 11 dizajniran je i kako bi smanjio izloženost korisnika plavom svjetlu i treperenju koji predstavljaju dva glavna uzroka umora očiju.

Tablet je dobio certifikate TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardversko rješenje) te TÜV Rheinland Flicker Free, koji vam jamče da je vaš vid zaštićen, čak i nakon višesatnog rada na tabletu.

Nova radna površina

 

Huawei MatePad 11 donosi posve novi dizajn radne površine koji predstavlja najvažnije informacije u čistom, organiziranom korisničkom sučelju. Na dnu zaslona prikazuje najčešće i nedavno korištene aplikacije kako bi ih korisnici pronašli brže.

Novi uslužni widgeti također mogu prikazivati informacije u stvarnom vremenu i korisnicima omogućiti jednostavan pristup određenim funkcionalnostima aplikacije bez pokretanja samih aplikacija. Ti se widgeti mogu postaviti bilo gdje kako bi korisnici prilagodili uređaj prema svojim željama.

Tablet i računalo – suradnja na više zaslona

Suradnja na više zaslona sada podržava interakciju između tableta i računala nudeći posve nova tri načina rada. Zrcalni način rada omogućuje korisnicima projiciranje zaslona računala na tablet, pretvarajući ga u ploču za crtanje koja se može upariti s Huawei M-Pencil olovkom druge generacije za izradu brzih skica i osjetljivih kaligrafskih radova. Kod rada u uredu mogu se koristiti prednosti proširenog načina rada i dobiti drugi zaslon za računalo i uživati u još više prostora na zaslonima. Ovaj inovativni način suradnje između HarmonyOS 2 i Windowsa, omogućuje i prijenos sadržaja poput teksta, slika i dokumenata između povezanih uređaja jednostavnom povlačenjem i ispuštanjem (drag and drop opcija).

Ovdje je i posve nova funkcionalnost koja podržava korištenje i dijeljenje informacija između četri aplikacije, te podržava istovremeni prikaz dvije aplikacije na ekranu u isto vrijeme (split-screen).

Nadograđen multiplikator aplikacija omogućuje da se dva zadatka izvode zasebno unutar jedne aplikacije. Primjerice, kada koristite aplikaciju za kupnju, možete otvoriti poseban prozor za svaki od dva proizvoda i usporediti ih. Ili možete napisati e-mail u lijevom prozoru i odgovoriti na poruku u desnom prozoru. Od lipnja 2021., gotovo 4.000 aplikacija usvojilo je App Multiplier kako bi unaprijedile svoje korisničko iskustvo na tabletima.

Huawei M-Pencil olovka druge generacije

Novi Huawei MatePad 11 kompatibilan je s Huawei M-Pencil olovkom druge generacije, koja je nadograđena kako bi korisnicima pomogla da što bolje iskoriste svoju kreativnost. Vrh pametne olovke obložen je platinom, ima ultra nisku latenciju i podršku za 4.096 razina osjetljivosti na pritisak.

Nadahnut dizajnom stražnje strane kućišta luksuznih satova, novi prozirni vrh olovke prikazuje njezin unutarnji mehanizam i dolazi s matiranom teksturom za bolji doživljaj pisanja. Kada je uparen s Huawei MatePadom 11, Huawei M-Pencil olovka ima nisku ulaznu latenciju od samo 2 ms, nadopunjujući veliku brzinu osvježavanja prikaza zaslona kako bi se osiguralo jedno od najosjetljivijih, najdosljednijih i autentičnih iskustava pisanja koja su dostupna na današnjim tabletima.

Uparivanje i punjenje olovke s tabletom jednostavno je kao uvijek. Korisnici trebaju samo prisloniti olovku uz Huawei MatePad 11 kako bi je magnetski pričvrstili i pokrenuli oba procesa. Novi Huawei M-Pencil druge generacije podržava čitav niz inovativnih interakcijskih funkcionalnosti, uključujući Huawei FreeScript, koji rukom pisani sadržaj pretvara u računalno formatiran tekst u stvarnom vremenu, za bilo koje tekstualno polje. On također podržava i Double-tap za prebacivanje između trenutnog alata i gumice za brisanje, te tablica, oblika i drugih funkcijonalnosti.

Četverokanalni sustav za potpuni audio doživljaj

Dizajniran kao zaobljeni tablet, novi Huawei MatePad 11 pruža impresivna audio iskustva s četverokanalnim sustavom četiri zvučnika velikih amplituda. Moćni ugrađeni zvučnički sustav pruža zvukove koji ispunjavaju prostor i pružaju potpuni doživljaj za bilo koji audio sadržaj. Zvučni sustav osmislili su i konfigurirali stručni audio inženjeri u Harman-Kardonu, osiguravajući da su zvukovi koje proizvode zvučnici vjerni izvornom materijalu.

Ponuda

Preporučena prodajna cijena MatePad 11 tableta je 3.549,00 HRK. Na raspolaganju je i M-Pencil pametna olovka po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699,00 HRK, dok je pametnu magnetnu tipkovnicu moguće pronaći po cijeni od 799,00 HRK.

Tablet je dostupan za prednarudžbu kod Huawei prodajnih partnera. Ponuda traje do 23. kolovoza ili do isteka zaliha.

Ostale novosti iz Huaweija

Nedavno je krenula službena prodaja Huawei Watch 3 serije na hrvatskom tržištu, koja je kupcima dostupna u dvije varijante. Kupci mogu odabrati Huawei Watch 3 u active izdanju koji dolazi s crnim remenom te Huawei Watch 3 Pro, classic edition s kožnim remenom. Nedugo nakon globalnog predstavljanja, Huawei je i lokalno lansirao svoje najnovije stereo bežične slušalice (TWS) Huawei FreeBuds 4 koje dolaze s Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologijom, po prvi put korištenom za slušalice open-fit dizajna. Ne propustite posebnu limitiranu ponudu – uz kupnju FreeBuds 4 slušalica na poklon ćete dobiti Huawei Band 6 pametnu narukvicu!

Usred ljetne vrućine Huawei je pripremio Eurotrip – avanturističku misiju u kojoj je izazvao dva hrabra putnika na 21-dnevno putovanje. Tijekom putovanja ovi hrabri protagonisti sudjelovat će u ekstremnim aktivnostima, susretima se s influencerima, razgledavanju znamenitosti naše prekrasne Hrvatske, a sve to bez punjenja baterije sata Huawei Watch 3 Pro. Detalje možete saznati na Huawei forum službenoj stranici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitanije