Banner
Huawei MatePad 11 1

Huawei MatePad 11 idealan tablet za ured

Dovoljno je velik, više nego dovoljno brz, s izvrsnim ekranom i mogućnostima. MatePad 11 je tablet koji može zamijeniti laptop

Posao može biti izazovan, a ponekad zahtijeva pripremanje izvješća dok istražujete na internetu ili pregled dokumenata dok razgovarate s klijentima.

Novi Huawei MatePad 11, s brojnim funkcionalnostima koje olakšavaju multitasking, život čini lakšim svim uredskim djelatnicima koji su u potrazi za uređajem koji bi im pomogao da ostanu produktivni i da pri ruci imaju sve potrebne aplikacije.

Idealan tablet za ured kod kuće, na radnom mjestu kako biste bili fleksibilniji, ali i na putu, vani na otvorenom i gdje god bili.

Huawei MatePad 11 6

Širok izbor aplikacija

 

Popisivanje natuknica prije sastanaka, može vam pomoći da se pripremite te da se osjećate sigurno u svoje ideje prije nego započnete raspravu. Na Huawei MatePadu 11 postoji velik broj aplikacija za zapisivanje bilješki koje možete istražiti.

Odabir aplikacije Jnotes nudi glatko i reaktivno iskustvo pisanja kroz sinkronizaciju zapisa, drag-and-drop, prepoznavanje rukopisa i mnoge druge funkcionalnosti. Kako biste sve bolje organizirali, možete otvoriti dvije bilješke za dvije teme odjednom, a zatim uz pomoć alata Lasso, odabrati sadržaj među njima.

Huawei MatePad 11 5

Ako želite ispisati bilješke za vašeg klijenta, možete jednostavno rukom pisani zapisnik sa sastanka pretvoriti u strojno kodirani tekst i promijeniti mu veličinu pomoću Huawei M-Pencil olovke.

Još jedna aplikacija za bilješke je Touchnotes. Možete dodavati slike ili tekst iz preglednika tableta kako biste kreirali opsežniju bilješku. Bilješke napravljene pomoću Touchnotesa, tada se mogu učitati u Huawei Cloud kao sigurnosna kopija, tako da im možete pristupiti u bilo kojem trenutku na drugim uređajima, čak i ako tablet ostavite kod kuće.

Aplikacija Evernote ne nudi samo jedinstvene ‘kistove’ i efekte koje ekskluzivno mogu koristiti samo Huaweijevi korisnici, već uz to možete istovremeno koristiti tipkovnicu i zaslon osjetljiv na dodir, za unos sadržaja u bilješku. Kada budete imali prezentaciju za nadređene, možete dodati i ilustracije koje ćete jednostavno nacrtati olovkom.

Huawei MatePad 11 4

Multitasking na Huawei MatePadu 11

Huawei Matepad 11 svestrani je tablet s 120Hz, 10.95-inčnim zaslonom za glatko pregledavanje sadržaja i reaktivnim kontrolama na dodir. Tablet također podržava najnoviju verziju Multi-Windowa, suradnju na više ekrana, i mnoge druge funkcionalnosti koje vam pomažu da više zadataka obavljate s lakoćom – primjerice, da pripremate izvješća dok istražujete na internetu ili da uređujete dokumente dok razgovarate s klijentima. Uz Huawei MatePad 11 možete ostati produktivni bez obzira na to radite li u uredu ili na daljinu, od kuće ili iz kafića.

WPS Office jedan je od najpopularnijih softvera za upravljanje uredskim dokumentima. Na Huawei MatePadu 11, WPS Office integriran je s Huawei Pen Kitom kako biste bili još produktivniji.

Kada pripremate glavnu tezu za vašu tjednu prezentaciju, možete aktivirati funkcionalnost Drawing Board te ručno ispisati glavne točke ili napraviti živopisne ilustracije. Kada završite s pisanjem ili crtanjem, svoj rad možete umetnuti direktno u prezentaciju, kao slike.

Huawei MatePad 11 3

Kada se žurite kako biste ispunili rokove, multitasking je ključan za postizanje vaših ciljeva. Huawei je predstavio App Multiplier – jedinstvenu funkcionalnost koja korisnicima omogućuje korištenje jedne aplikacije u načinu rada s podijeljenim zaslonom. U vodoravnom načinu rada, različite informacije iz jedne aplikacije prikazuju se na lijevom i desnom podijeljenom zaslonu. Na primjer, ako koristite aplikaciju za vijesti, svi naslovi mogu biti s lijeve strane, dok je na desnoj strani prozor za čitanje koji prikazuje članak koji želite pročitati.

App Multiplier prošao je brojne krugove izmjena. Na temelju različitih korisničkih scenarija, aplikacija omogućuje korisnicima pristup određenim funkcionalnostima preko cijelog zaslona umjesto primjene lijevog i desnog podijeljenog prikaza za sve scenarije. Za aplikacije za produktivnost, App Multiplier prikazuje prozore za video konferencije i uređivanje dokumenata na cijelom zaslonu, a prikazuje i drugi sadržaj u načinu rada na podijeljenom zaslonu.

Baš kao pisanje na pravom papiru

Huawei MatePad 11 2

Pisanje rukom najviše je nadahnjivalo ljude jer nam pomaže da bolje razmišljamo te da se bolje usredotočimo dok radimo. Huawei MatePad 11, zajedno s Huawei M-Pencil olovkom 2. generacije, nudi revolucionarno iskustvo pisanja rukom.

Prije svega, šesterokutni alat sličan olovci teži samo 16 g i dugačak je 160 mm te se lako može nositi zajedno s tabletom. Huawei M-Pencil ima ultra tanki, polukružni vrh koji vam omogućuje da tečno i precizno zapisujete svoje ideje na Huawei MatePad 11. Također sadrži novi visokoprecizni mjerač koji može točno razlikovati 4.096 razina sile.

To znači da možete crtati debele ili tanke linije u različitim nijansama kada pišete bilješke na sastanku. Zahvaljujući Touch IC-u i zaokretnom senzoru, možete dvaput dodirnuti trup olovke za prebacivanje između kistova, kako biste istaknuli svoje ključne točke prije prezentacije.  Kakve su vaše radne navike? Digitalna transformacija poslovanja zahvaljujući novoj tehnologiji koja ide u skladu s novim trendovima omogućila je fleksibilniji rad. Uz dobru opremu možete raditi od bilo kuda.

Huawei MatePad 11 1

Produktivnost se povećava uz bolje uvjete rada, a digitalizacija je stavila još veći značaj na dodatnu opremu u obliku tableta ili laptopa. Rad na daljinu pruža veću fleksibilnost radnog vremena i mjesta.

Nužno je imati dobru tehnološku podršku u vidu kvalitetne opreme s odličnim performansama. Jeste li radili na daljinu i koju tehnologiju koristite pitanje je koje je postavljeno anketi čiji je cilj saznati kakva je situacija po tom pitanju na hrvatskom tržištu rada. Kliknite na anketu i sudjelujte u istraživanju https://forms.gle/9LoVsmhnByb4VVr86

Najčitanije