Banner
tekst2naslovna 6

Huawei Mate X3 donosi „izbočeni” modul kamere – nalik na P60 Pro

Huawei Mate X3 donosi zaista zanimljiv modul stražnje kamere.

Koliko god se iz Huawei tvrtke trudili da sklopivi pametni telefoni ne liče „toliko” na obične pametne telefone, to im nikako ne polazi za rukom.

Huawei P60 Pro donosi zakrivljeni zaslon i drugačiji modul stražnje kamere

Čini se kako će to biti slučaj i „ove godine”, kada Huawei planira tržištu predstaviti nasljednika Mate Xs 2 modela. Odnosno riječ je naravno o Huawei Mate X3 modelu sklopivog pametnog telefona.

tekst2sl1 7

A osim što je nadolazeći model „izgubio S” u svojem nazivu, izgleda kako će i po pitanju vizualnog identiteta (izgleda) biti drugačiji u odnosu na Huawei Mate Xs 2 model.

Huawei Mate X3 – donosi mogućnost satelitske komunikacije

Nedavno smo na našim stranicama spominjali Mate X3, ali u kontekstu kako će isti donijeti mogućnost satelitske komunikacije. No tada nije bilo nikakve riječi o možebitnim značajkama ili mogućem izgledu.

tekst1sl1 2

Sve do danas, kada pred vas donosimo prvu fotografije stražnje strane Huawei Mate X3 pametnog telefona. Da budemo precizniji fotografija prikazuje stražnji modul kamere iz kojega se jasno može iščitati kako će riječ biti o modulu s četiri pripadajuće kamere.

Huawei predstavlja veliko istraživanje o tržištu pametnih satova

A njegova pozicija bit će „kockastog” oblika što je znatno drugačije u odnosu na Huawei Mate Xs 2 koji je svoje kamere donosio pri vertikalnom položaju uz „sam rub pametnog telefona”.

tekst1naslovna

Osim kamera koje su smještene unutar pripadajućeg modula jedna ispod druge u oblik kocke, LED bljeskalica i dva popratna senzora svoj su položaj pronašli pri vertikalnoj liniji.

Samsung donosi Snapdragon 8 Gen 2 pod sloganom „Snapdragon for Galaxy”

Mnogi izgled pripadajuće kamere uspoređuju s onima na Huawei Mate P50 Pro modelima, no mi bi radije rekli kako smo mišljenja da će one biti odraz tehnologije i znanja nadolazećeg Huawei P60 Pro modela.

1 19

Za sada nema previše informacija o kojim će se točno rezolucijama raditi no sigurni smo kako će one „pratiti” rezolucije i značajke kamere pri Huawei P60 Pro modelu.

S23 Ultra – 12 MP vs 50 MP vs 200 MP fotografije

Posebice s razlogom što Huawei prvo planira predstaviti P60 Pro a tek onda pažnju želi dati (na zasebnom događaju) Huawei Mate X3 modelu sklopivog pametnog telefona, upravo će on biti žestoki rival Samsung Galaxy Z Fold 5 modelu.

tekst1nn

Sigurni smo kako ćemo u skorije vrijeme dobiti veći broj glasina i značajki koje će krasiti Huawei Mate X3, ipak prije njegova predstavljanja moramo „vidjeti” i na tržište ispratiti Huawei P60 Pro pametni telefon.

Samsung One UI 5.1 – što sve donosi dolaskom na Galaxy S23

Za ovaj se model očekuje kako će biti ono „pravo” kada je riječ o flagship modelima Huawei pametnih telefona. Ipak za neke konkretnije detalje potrebno je sačekati još neko vrijeme.

4 2

Ali naravno o tome ćemo svakako obavijestiti vas na našim stranicama, kao i uvijek do sada kada je u pitanju Huawei proizvođač.

Najčitanije