Banner
tekst1naslovna 2

Huawei Mate 60 donosi kružni modul kamere

Ponovno se dotičemo friških glasina oko Huawei Mate 60 modela telefona. Ovoga puta govorimo o modulu kamere, koji će biti kružnog oblika isto kao i onaj pri Mate 50 modelu telefona.

Ponovno se dotičemo nadolazeće linije Huawei Mate modela telefona. Ovoga puta, kao što već svi znaju, riječ će biti o Mate 60 modelu. Danas želimo s vama podijeliti nove glasine koje se tiču modula kamere, što potvrđuju i fotografije u prilogu.

Sony predstavlja IMX903 i IMX907 senzore kamera pametnih telefona

Kao i prošle godine, odnosno kod trenutno aktualnog Mate 50 modela, modul kamere bit će kružnog oblika. Međutim, ovdje je potrebno istaknuti da će Huawei Mate 60 imati nešto drugačiji položaj kamera u odnosu na Mate 50 model.

tekst1sl4 3

Što se tiče samih značajki kamere, za sada nema glasina. No, sigurni smo kako nećemo dugo čekati na otkrivanje tih značajki. Vjerojatno će se značajke u velikoj mjeri temeljiti na trenutno aktualnom modelu Mate 50 telefona. U njegovom slučaju, glavna kamera ima 64MP, dok širokokutna donosi 13MP, a periskopska 64MP.

U Seulu smo isprobali Samsung Fold5 i Flip5, nove tablete i satove

Očekuje se da će Huawei Mate 60 zadržati tu rezoluciju uz neke moguće manje nadogradnje. Međutim, te nadogradnje će se vjerojatno više odnositi na nove značajke i mogućnosti kamere, nego na samu rezoluciju odnosno broj megapiksela.

tekst1sl3 7

Što se tiče softverske strane priče, Mate 60 će koristiti dobro nam poznato EMUI 13 grafičko korisničko sučelje, s mogućim prelaskom na nadolazeći EMUI 14.

Huawei uvodi Dynamic Island s Mate 60 serijom telefona

Nedavno smo na našim stranicama istaknuli kako će Huawei Mate 60 biti prvi model koji će u svijetu Androida “na velika vrata” donijeti Dynamic Island – ili “Dinamički otok”.

tekst1naslovna 2

No, valja napomenuti da to neće biti prvi puta jer je to već učinio Realme s modelom telefona C55, što smo također istaknuli na našim stranicama.

Stigao je Honor 90, cijena 549 eura. Evo detalja

Ako još niste, svakako pogledajte našu Recenziju Huawei Mate 50 Pro modela telefona jer nas je taj telefon itekako iznenadio, naravno, na pozitivan način.

tekst1sl1 10

Kada budemo imali više informacija o Huawei Mate 60 modelu telefona, svakako ćemo se ponovno dotaknuti toga na našim stranicama. Do tada nam ostaje samo jedna fotografija (nalazi se unutar članka) koja dokazuje kako će Huawei Mate 60 imati kružni modul kamere.

Apple Watch 9 – što očekivati?

Moramo spomenuti i da dolazak Huawei Mate 60 modela ukazuje na postepeni prestanak sankcija koje je Amerika željela nametnuti Huawei proizvođaču.

tekst2sl2 7

Ta borba traje već godinama. Hoće li zaista tako biti, vidjet ćemo kada budemo imali priliku pratiti predstavljanje i dolazak na tržište Huawei Mate 60 modela telefona.

iOS 16.6 dostupan za preuzimanje

Očekuje se kako će ovaj model doći u dvije izvedenice – “običnoj” te “Pro” verziji, što je već uobičajeno kod Huawei i drugih proizvođača pametnih telefona. Ako još niste pregledali “ostale članke” na temu Huawei Mate 60, svakako to učinite.

Samsung Galaxy S24 selfie kamera je korak nazad?

Kada budemo imali dodatne informacije o ovom modelu, ponovno ćemo pisati na već vama dobro poznatom mjestu – na Preporučamo.com portalu.

Najčitanije