Banner
Huawei Mate 40 Pro dostupan u prednarudzbi uz vrijedne poklone 3

Huawei ima posebnu ponudu rezervnih dijelova i brojne druge pogodnosti

Huawei je za postojeće korisnike svojih pametnih telefona i tableta pripremio posebne pogodnosti. Naime, do kraja srpnja korisnicima je dostupna posebna ponuda Huawei rezervnih dijelova - već od 20 posto popusta na zaslon, od 20 posto popusta na zadnje kućište i od 20 posto popusta na matičnu ploču.

Oštećeni zaslon, stražnji poklopac i matičnu ploču sada je moguće zamijeniti po jedinstvenoj cijeni, bez dodatnih troškova i bez obzira je li uređaj unutar jamstvenog roka ako je došlo do oštećenja. Na Huawei web stranici dostupna je i cijena rezervnih dijelova po pojedinom modelu uređaja.

U sklopu posebne ponude korisnici će dodatno uštedjeti na popravku po sniženoj cijeni, dok su svi rezervni dijelovi 100 % originalni i dolaze s jamstvom od 90 dana.

Korisnicima je i dalje na raspolaganju posebna ponuda Huawei dani servisa. Svi korisnici koji posjete Insignum d.o.o. Huawei servisni centar svaki posljednji četvrtak, petak i subotu u mjesecu dobit će 20 posto popusta na sve vanjamstvene popravke i besplatne usluge poput zamjene zaštite zaslona i dezinfekcije uređaja.

Huawei osnazio partnerstvo s Viberom nakon odlicnih rezultata u AppGallery trgovini 1

Pametni telefoni danas su brojnim korisnicima najvažniji alat i postali su nezamjenjivi dio svakodnevice. No, uz tako čestu upotrebu, često dolazi do neželjenih oštećenja kao što su slomljeni zaslon ili ogrebotina na poleđini uređaja. U Huaweiju su baš iz tog razloga odlučili omogućiti svima da po povoljnim cijenama poprave svoj omiljeni uređaj.

Popis službenih Huawei servisnih centara moguće je pronaći na sljedećoj web stranici.

Huawei MateBook D 14 2

Huawei odnedavno ima i nove proizvode na hrvatskom tržištu.

Nedavno su objavili kako su tržišni lider po prodaji pametnih satova u Hrvatskoj, a nakon što su nedavno predstavljene FreeBuds 4i bežične slušalice koje odlikuje vrhunski zvuk i autonomija po prihvatljivoj cijeni, kod prodajnih je partnera moguće pronaći i prvi monitor na domaćem tržištu – Huawei Display 23,8“, kao i osvježene modele laptopa MateBook D 14 i D 15.

Najčitanije