Banner
maxresdefault 28

Kako sigurno preuzeti bilo koju aplikaciju na Huawei pametnom telefonu

Prilikom kupnje novog pametnog telefona traži se prvenstveno pouzdan uređaj koji će zadovoljiti mnoge kriterije. Poželjno je da uređaj sadrži snažan procesor, izvrsnu kameru, te jednostavan, ali upečatljiv dizajn, dobrog omjera ekrana i tijela uređaja kako bi mogli neometano uživati u omiljenim igrama, serijama i filmovima. Još je važnije, da se radi o uređaju razumne cijene i brendu koji pruža pouzdanu korisničku podršku.

Huawei pametni telefoni zadovoljavaju sve gore navedene kriterije. Osim toga omogućeno je vrlo  jednostavno i sigurno preuzimanje svih globalnih aplikacija na uređaj.

Gotovo svaka aplikacija koja je neophodna u svakodnevnoj komunikaciji, poput Facebooka, Messengera, WhatsAppa, Instagrama, TikToka, Twittera, te gotovo svih Microsoftovih ili europskih bankarskih aplikacija funkcionira potpuno normalno na svim Huawei pametnim telefonima.

Postojeći korisnici Huawei pametnih telefona već znaju kako putem AppGallery trgovine i Petal Search preglednika, pronaći omiljene aplikacije. Za one koji još nisu sasvim sigurni, AppsOnHMS web stranica je tu da odgovori na sva pitanja.

AppsOnHMS.com je online knjižnica osmišljena da pomogne korisnicima Huawei pametnih uređaja u pronalasku informacija o aplikacijama. Temelji se na ideja da postoje četiri sigurna načina za preuzimanje aplikacija:

Petal Search

  • AppGallery – Huaweijeva službena trgovina aplikacija
  • Petal Search – službena Huaweijeva tražilica koja korisnicima pruža službene izvore za preuzimanje aplikacija
  • APK Pure – popularna trgovina aplikacija treće strane
  • GSpace – digitalna aplikacija unutar koje je trgovina Google Play kao i sve Google aplikacije i mogu raditi bez ograničenja

Kada tražimo željenu aplikaciju na AppsOnHMS, stranica prikazuje opis aplikacije te dostupnost putem jednog od četiri gore spomenutih izvora. Primjerice, Facebook aplikacija, dostupna je na sva četiri izvora, te je predstavljena i s 4 kvačice.

Bolt Huawei

Ukoliko se radi o manje popularnoj aplikaciji, poput bankovnih aplikacija određenih država, možda neće aplikacija biti dostupna na sve četiri platforme, ali će gotovo sigurno biti dostupna na barem jednoj od četiri, a najčešće na dvije ili tri. Drugim riječima u mogućnosti smo preuzeti bilo koju aplikaciju na svoj Huawei pametni uređaj sigurno i jednostavno.

AppsOnHMS korisniku pruža informacije o tome gdje i kako preuzeti te instalirati aplikaciju, zahvaljujući svom uvježbanom algoritmu, koji pretražuje YouTube u potrazi za pouzdanim videozapisima s uputama. Na taj način možemo ispravno i bez problema preuzeti i instalirati bilo koju Googleovu aplikaciju.

George Huawei

S podrškom za više od deset jezika, AppsOnHMS omogućit će pristup relevantnim informacijama o aplikacijama, svim korisnicima Huawei pametnih telefona, ali i onima koji će to tek postati.

Svi kojima je Huaweijev vrhunski hardver privukao pažnju, a dvoumili su zbog situacije s aplikacijama, sada uz AppsOnHMS mogu otkriti Huaweijev svijet novih mogućnosti.

Ostale novosti iz Huaweija

Huawei Watch GT 3  koji je nedavno predstavljen javnosti, mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije od 2 tjedna. Dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima. Značajke Watch GT 3 pametnog sata nude prilagođeno stručno i sportsko planiranje aktivnosti kako bi potaknuo korisnike na brigu o svom zdravlju i pomogao im pronaći sportsku disciplinu koja odgovara njihovom stilu.

A u periodu od 21.10. pa do kraja godine za kupovinu Huawei nova 9 i nova 8i pametnih telefona Huawei je omogućio besplatnu zaštitu od oštećenja zaslona narednih 12 mjeseci. Svi koji kupe pametni telefon Huawei nova 9 ili nova 8i, a imaju aktiviran Huawei ID prije 21. listopada 2021, ostvarit će pravo na besplatnu zaštitu zaslona. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Huawei nova 9 pametni telefon dostupan je po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.899,00 HRK, dok je cijena nova 8i telefona 2.699,00 HRK. Uređaji se mogu kupiti kod svih Huawei prodajnih partnera.

Najčitanije