Banner
Nagradivana aplikacija Moovit odsad dostupna hrvatskim korisnicima u Huawei AppGallery trgovini 3

Huawe AppGallery trgovina je puna domaćih aplikacija

Huawei je lijepo popunio AppGallery sa domaćim aplikacijama. Evo što sve možete pronaći

Mobilne aplikacije smanjile su razdaljinu među ljudima. Aplikacije za videopozive nam omogućavaju da pričamo i gledamo osobu u prostoru gdje se ona nalazi, virtualan svijet ponekad se čini kao stvaran i lakše se povezujemo diljem planete. Osim što su nam globalno omogućile da zavirimo u svaki kutak svijeta, lokalno su nam olakšale mnoge tehničke stvari.

Primjerice naručivanje hrane iz restorana ili dućana, kao i nekada toliko omraženo plaćanje računa za koje se stajalo u redu. Sve je to danas moguće napraviti iz dlana ruke – preko mobilnih aplikacija.

Kompanija Huawei puno pažnje poklanja razvitku novih aplikacija. U AppGallery trgovini nalazi se bogata ponuda popularnih aplikacija poput Amazona, Deezera, Lufthanse, TikToka, a tu su i JD Sports, Adidas, eSky, Trainline, Viber i Opera.

Tijekom cijele godine, u Huaweiju su radili na uvrštavanju globalnih aplikacija poput Moovita i Bolta u transportnoj industriji, Vibera u sektoru komunikacija i drugih popularnih aplikacija kao što je Booking.com, te aplikacija Lidla i Tidala na svoju rastuću platformu.

U Huawei AppGallery tijekom studenog stigle mnoge nove aplikacije 1

U AppGalleryju možete pronaći i pregršt hrvatskih važnih aplikacija, poput primjerice aplikacija banaka. Prisutni su PBZ, Zagrebačka banka, OTP banka, Erste banka, RBA, HPB pa tako u trenu možete provjeriti svoje financije.

Izdvaja se i aplikacija Aircash – prvi hrvatski digitalni novčanik. Aplikaciju su u potpunosti razvili hrvatski developeri, a sada i korisnicima AppGallery trgovine omogućuje da na svoj digitalni Aircash novčanik spreme novac. Potom ga mogu samo jednim klikom poslati drugim korisnicima, plaćati razne usluge, ali i primati uplate drugih korisnika.

Moguće ih je djelomično ili u potpunosti isplatiti, proslijediti drugima ili koristiti za kupnju. Sve iz sigurnosti i udobnosti svoga doma ili gdje god da se nalazili.

Osim financijskih aplikacija koje olakšavaju život, korisnici AppGalleryja mogu naručivati hranu preko aplikacija kao što su Pauza ili Bolt Food, a prijevoz je moguće naručiti preko Bolta ili Cammea.

AppGallery 3

Isto tako mogu čitati zanimljivosti i vijesti preko aplikacija domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, ali i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata.

Korisnici će u AppGallery trgovini također lako preuzeti i aplikacije eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Huawei osnazio partnerstvo s Viberom nakon odlicnih rezultata u AppGallery trgovini 1

Prema posljednjim brojkama, AppGallery ima preko 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika širom svijeta, a dostupan je u 170 zemalja. Samo prošle godine kompanija je surađivala s preko 2,3 milijuna developera na razvoju i prilagodbi aplikacija. Broj globalnih korisnika AppGallery trgovine porastao je na 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika (MAU), a u Europi se povećao za 61,5 posto na godišnjoj razini te iznosi preko 42 milijuna korisnika.

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2019. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu.

Najčitanije