Banner
Peter Chou prima nagradu Global Mobile Award

HTC One dobio nagradu u Barceloni

HTC One, pametni telefon koji predstavlja vrh HTC-ove ponude u 2013., dobio je  nagradu Global Mobile Award za najbolji pametni telefon, potvrđujući time HTC-ovo nenadmašno vodstvo u području dizajna i inovacije. Nagrada, koju dodjeljuje žiri od više od 175 nezavisnih stručnjaka izabranih među novinarima i analitičarima iz područja mobilne industrije, dodjeljuje se kao priznanje pametnom telefonu kojeg suci smatraju apsolutno najboljim u industriji.

Godinu dana nakon što je lansiran u veljači prošle godine, HTC One ostaje u prvim redovima mobilne industrije, postavljajući nove standarde uz pomoć inovacija kao što su HTC BlinkFeed, HTC BoomSound, UltraPixel kamera te jednodijelno aluminijsko kućište, koje su revolucionirale mobilno iskustvo potrošača diljem svijeta.

Peter Chou, HTC-ov glavni izvršni direktor, primio je nagradu rekavši: „Nevjerojatno smo ponosni što je HTC One i dalje prepoznat kao revolucionarni pametni telefon, sa svojim elegantnim dizajnom, superiornom kvalitetom zvuka i impresivnom funkcionalnošću. Osvajanje još jedne međunarodne nagrade dokazuje da je HTC One podignuo mobilno iskustvo na novu razinu te nastavlja razlikovati HTC od konkurencije. Radujemo se što ćemo nastaviti graditi na ovom uspjehu s još više nevjerojatnih inovacija planiranih u nadolazećim mjesecima.“

HTC One je prethodno osvojio nagradu Global Mobile Award za najbolji novi mobilni telefon, uređaj ili tablet na sajmu Mobile World Congress 2013.

(HTC)

Najčitanije