Banner
HT

HT poklanja besplatne gigabajte za bonove i za pretplatnike

Hrvatski Telekom nastavlja s pružanjem dodatnih pogodnosti kojima svojim korisnicima olakšava svakodnevne aktivnosti u novonastaloj situaciji u kojoj je povezanost važnija no ikada.

Tako od 15. travnja svi privatni mobilni pretplatnici imaju mogućnost putem Moj Telekom aplikacije aktivirati dodatnih 15 GB besplatnog interneta, a u prvih osam dana od produženja pogodnosti, na to se odlučilo 70 tisuća korisnika.

S obzirom na rastuću potrebu za povezanošću i komunikacijom, Hrvatski Telekom je nastavio s pružanjem niza pogodnosti svojim korisnicima.

Tako korisnici bonova od 15. travnja, prilikom svake aktivacije opcije Veliki Glanc automatski dobivaju dodatnih 6000 MB potpuno besplatno.

thumbnail Simpa 2019 Prebaci Glanc

Za korisnike MAXtv usluge, omogućeno je praćenje ekskluzivnih premijera na na CineStar TV Premiere 1 kanalu te vrhunskih sadržaja na Pickbox NOW i Play Premium videopaketima. U produljenom promo periodu, korisnicima je omogućen pristup RTL Premium i Nova paketima s brojnim dodatnim TV sadržajima na zahtjev te uključenu Snimalicu na Nova kanalima.

Kako bi nesmetano mogli raditi od kuće jednako učinkovito kao da su fizički u uredu, Hrvatski Telekom je i svojim poslovnim korisnicima omogućio dodatnih 15 GB podatkovnog prometa.

Pritom svi korisnici koji inače nemaju mogućnost aktivacije Flat interneta mogu aktivirati dodatnih 50 GB prometa za 50 kuna ili neograničeni internet promet za svega 100 kuna.

novi MaxTV 2

Za što bržu prilagodbu poslovnih korisnika na rad od kuće, Hrvatski Telekom je omogućio i niz digitalnih usluga, kanala i alata, bez naknade, kao što su rješenja za kolaboraciju sa djelatnicima i poslovnim partnerima, digitalni alati za vođenje poslovanja te digitalni kanali za administraciju i upravljanje svojim telekom uslugama, računima i troškovima.

Hrvatski Telekom nastavlja osiguravati svim školarcima besplatan pristup programu Škola za život u vrijeme dok se nastava održava na daljinu. U MAXtv Videoteci i na tportalu i dalje je dostupna usluga instrukcije.tv, a kako bi školarci lakše pratili nastavu putem televizije uključena je i besplatna Snimalica na HRT3 i Sportskoj televiziji.

novi MaxTV 5

Uz podršku svakodnevnim aktivnostima, Hrvatski Telekom je svojim korisnicima pružio i dodatan zabavni sadržaj te je podržao projekt Hrvatska pjeva koji se sastoji od serije koncerata domaćih pjevačkih zvijezda iz njihovih dnevnih boravaka.

Projekt je izazvao veliku pažnju pa se  prvom koncertu, onom Ante Gele i Petra Graše pridružilo više od 14 tisuća korisnika MAXtv platformi. Koncerti će se i dalje prikazivati na MAXtv Promo kanalu i putem MAXtv To Go usluge kroz travanj i svibanj, svakog ponedjeljka i petka u 20:00 sati, a svi će biti dostupni i u MAXtv Videoteci dva tjedna od prvog prikazivanja. Sljedeći na redu je koncert Ante Gele i Zorice Kondže koji će biti prikazan u petak, 24. travnja s početkom u 20:00 sati.

Najčitanije