Banner
tekst2naslovna 11

Honor 29.03.2022. predstavlja globalno Honor X seriju

Honor 29.03.2022. predstavlja model za gornji cjenovni razred, odnosno sam vrh ponude.

Od kada je Huawei u problemima na sve načine pokušavao je tome doskočiti. Nije bilo drugog izlaza neko svoju „bratsku” firmu Honor poslati „dalje na put samostalno”.

Android 13: Developer Preview 2 (Galerija)

Već sigurno i sami znate kako Honor može koristiti Google servise i usluge a Huawei i dalje s time vodi borbu. Upravo s tim razlikom aktualna Huawei P50 serija ima vrhunske modele pametnih telefona ali jednostavno tržište (kupci) nisu zainteresirani za razmatranje kupovine nekog od Huawei P50 ili novijih Huawei modela pametnih telefona.

Naša Baza Mobitela sadrži i Huawei modele!

Stoga se potez razdvajanja i dolaska Honora kao zasebnog, samostalnog proizvođača učinio kao logičnim potezom. Prisjetimo se nedavno predstavljene Honor Magic 4 serije (Honor Magic 4, Honor Magic 4 Pro).

Naša Baza Mobitela sadrži i Honor modele!

Upravo ti modeli donose dašak „nekada slavnog” Huaweija s mogućnošću ponovnog korištenja Google usluga i servisa. Ali njihova najveća mana je korištenje tih značajki u segmentu srednjeg cjenovnog razreda jer su ti modeli svojim značajkama i mogućnostima u rangu „srednje klase”.

tekst2sl1 1

Honoru je falilo nešto da dođe (da zaživi) na samom vrhu ponude tzv. flagship modelom pametnog telefona. Iako još nije navedeno priča se kako Honor planira predstaviti novu Honor X seriju pametnih telefona.

Apple iPhone 14 prvi puta prikazan na 3D renderu

Jedini naputak ka tome imamo od prvog teasera koji govori kako ova „bratska” tvrtka Huaweija uskoro točnije 29.03.2022. donosi događaj gdje će se prema svemu sudeći predstaviti neki novi model.

tekst2sl2 6

Tu nastaje sada zbunjenost, dok neki govore kako će to biti Honor X modeli, drugi pričaju o tome kako će Honor Magic 4 Ultimate dospjeti na globalnu razinu. Posve je neupitno dali bila riječ o potonjem ili o dolasku nove Honor X serije, taj model koji bude predstavljen 29.03.2022. bit će dostupan na globalnoj razini.

Samsung Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G: fenomenalno mobilno iskustvo dostupno svima

Isto tako neupitno je kako će nadolazeće pametne telefon pokretani Magic UI bazira na Androidu 12. Još jednom recimo kako ove navode u vezi modela pametnih telefona treba ipak uzeti s dozom rezerve ali kažimo kako se priča o dolasku Honor X9 5G, Honor X8 (Globalna dostupnost) te Honor X7 modelima pametnih telefona.

tekst2sl3

Hoće li Honor X serija biti ta ili nas očekuje globalna dostupnost Honor Magic 4 Ultimate pametnog telefona očekujemo otkriti u danima koji nam slijede. Samo pitanje značajki i mogućnosti modela za sada nisu otkrivena ali znamo odnosno priča se kako će to biti flagship predstaviti kako bi Honor mogao upotpuniti taj segment flagship modela koji mu još nedostaje.

Samsung radi na Galaxy Fold S – dvostruko (dvije šarke) sklopivi telefon

Bez obzira na glasine čini se kako sada Huawei sve svoje adute i karte stavlja na stol i uzda se u Honor seriju, što svakako i pozdravljamo.

Najčitanije