Banner
HONOR V Purse

Honor predstavio najtanji preklopni mobitel na IFA

Ove godine samo i jedino Honor ima zanimljive novosti u svijetu mobitela -

IFA više nije što je nekad bila, zanimljive novosti iz svijeta mobitela – nema, čast izuzecima. No to nimalo ne umanjuje Honorovu umješnost, napravili su najlakši i najtanji preklopivi mobitel na svijetu.

Evo detalja…

Globalni tehnološki brend HONOR je na sajmu IFA 2023 predstavio stratešku viziju budućnosti svojih pametnih telefona.

Tijekom opening keynotea pod nazivom Unfold Tomorrow, izvršni direktor HONOR-a George Zhao istaknuo je predanost HONOR-a u popularizaciji preklopnih pametnih telefona, s najnovijim inovacijama usmjerenim na čovjeka, među kojima je i najlakši i najtanji preklopni pametni telefon na svijetu – Magic V2.

HONOR Magic V2

Osim toga, kompanija je predstavila i HONOR V Purse, novi koncept koji preoblikuje preklopni pametni telefon u nosivu, modernu torbicu, s beskrajnim mogućnostima za samoizražavanje i stil. 

“HONOR-ovi preklopni pametni telefoni prešli su dug put, a sa svakom iteracijom pokazali su izvanredan napredak u dizajnu, funkcionalnosti i izdržljivosti. I ne samo to, s našim konceptom Phone-to-Purse koji je oživljen kroz HONOR V Purse, istražujemo održiva rješenja koja iskorištavaju novu sklopivu tehnologiju s ciljem osnaživanja kreativnosti i oblikovanja životnog stila budućnosti”, istaknuo je George Zhao, izvršni direktor HONOR-a. 

Pomicanje granica tehnologije

Uz pomoć novog koncepta “Phone-to-Purse” elektronički uređaji postaju potpuno nova kategorija moderne robe široke potrošnje, koja nudi neograničene mogućnosti za samoizražavanje.  

HONOR V Purse 3

HONOR V Purse tanja je od 9 mm kada je sklopljena, što je tanje i od nekih vrhunskih mobilnih telefona na tržištu.

Osim toga, HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni modni izričaj, zahvaljujući nizu prilagodljivih, uvijek uključenih zaslona (AOD) koji oponašaju dizajn torbice, uključujući elemente poput lančića, perja i resica koje reagiraju kad je pametni telefon u pokretu.

Telefon je kompatibilan i s različitim izmjenjivim remenima i lančićima koji se pričvršćuju na šarku, pa se bez napora može nositi preko ramena, kao i obična torbica. Na taj način pametni telefon postaje nova “it” torbica budućnosti. 

Imajući na umu održivost, HONOR V Purse dizajnirana je tako da utjelovljuje HONOR-ovu predanost okolišu te sadrži materijale iz održivih izvora, poput veganske kože za remenčiće. Kako modna industrija iz fizičkog svijeta prelazi u digitalni prostor, tehnologija pruža neograničene mogućnosti za stil i samoizražavanje.

Na ovaj način, HONOR V Purse može potaknuti ekološki osviještene potrošače na smanjenje potrošnje brze mode i, još važnije, pomoći modnoj industriji da prihvati nove tehnologije kako bi i sama potaknula potrošače na smanjenje kupovine i dulje korištenje predmeta. 

George Zhao izvrsni direktor HONOR a

HONOR se ovom prilikom udružio i s vrhunskim umjetnicima i dizajnerima iz svoje platforme HONOR Talents Global Design Awards, uključujući kreativnog direktora BURBERRY menswear-a Brama Van Diepena, suvremenog umjetnika Yunuene Esparza, profesora Kineske akademije umjetnosti Yuan Youmina i crossover umjetnika Xiao Hui Wang, za dizajn serije prilagođenih AOD-ova za uređaj.

U sljedećoj fazi programa, otvaranjem API sučelja koje dizajnerima omogućuje korištenje senzora poput žiroskopa, dodira ili senzora ambijentalnog svjetla, HONOR će pozvati nove talente iz cijelog svijeta da osmisle vlastiti dizajn, koji odražava najnovije trendove za preoblikovanje stila života. 

Globalno predstavljanje HONOR Magic V2

Po prvi put ikada na jednom globalnom događaju, HONOR je predstavio i novi preklopni pametni telefon, HONOR Magic V2. HONOR Magic V2 savršeno ilustrira HONOR-ovu viziju preklopnih pametnih telefona, sa značajnim poboljšanjima kada su u pitanju oblik, baterija, aspekti prikaza i korisničko iskustvo.  

HONOR Magic V2 Black

HONOR Magic V2 je najlakši i najtanji preklopni pametni telefon koji je HONOR dosad predstavio, težak samo 231g1 i debljine samo 9,9 mm2 kada je sklopljen. Telefon sadrži novu generaciju silicij-ugljične dvostruke baterije, prosječne debljine od samo 2,72 mm, koja postiže visoki kapacitet do 5000 mAh u prostoru tankog i laganog sklopivog kućišta. 

Osim što je tanak i lagan, HONOR Magic V2 ima super-lagane titanijske šarke, prve takve vrste, i novi HONOR-ov vlastiti čelik koji osigurava dodatnu robusnost i izdržljivost mehanizma šarki. Također, HONOR Magic V2 zaslužuje i certifikat izdržljivosti od SGS-a, budući da omogućuje šarkama da izdrže više od 400.000 savijanja, što osigurava životni vijek do deset godina, ako se telefon dnevno savija 100 puta. 

Novi preklopni pametni telefon ima trostruku stražnju kameru koja uključuje glavnu kameru od 50 MP (f/1.9), ultraširoku kameru od 50 MP (f/2.0) i telefoto kameru od 20 MP (f/2.4). Dvostruka prednja kamera ima dvije 16MP kamere (f/2.2).  

Uključujući inovaciju usmjerenu na čovjeka, HONOR Magic V2 također podržava i vodeću tehnologiju zatamnjivanja od 3840Hz PWM koja minimizira naprezanje očiju, osiguravajući ugodno gledanje čak i tijekom dužeg korištenja. 

HONOR Magic V2 omogućuje nova interaktivna iskustva pa tako, po prvi put, pametni telefon podržava Parallel Space, čime je omogućeno odvojeno pohranjivanje poslovnih i životnih podataka, sigurno izoliranje podataka, kao i neovisno paralelno upravljanje aplikacijama u dva prostora, kao da je još jedan uređaj umetnut u ovaj najtanji i najlakši preklopni pametni telefon. 

 

HONOR Magic V2 uskoro u prodaji 

Više informacija o HONOR Magic V2 i njegovoj dostupnosti u prodaji bit će dostupno na www.hihonor.com. Na web stranici je moguća registracija kako bi se primale ekskluzivne ponude i ažuriranja, koja dolaze uskoro.  

Nova boja HONOR-a 90, dobitnika EISA nagrade 

HONOR je na IFA-i objavio kako je HONOR 90 osvojio prestižnu nagradu Best Buy Smartphone 2023-2024  koju dodjeljuje Expert Imaging and Sound Association (EISA). Slaveći pobjedu, najavljeno je i globalno plasiranje nove boje HONOR 90 pametnog telefona – paun plave boje. 

Najčitanije