Banner
bb44

Honor Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design na rednerima – predstavljanje 18.03.2024.

Honor će uskoro predstaviti modele Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design s elegantnim dizajnom, visokokvalitetnim kamerama od 50 MP i inovativnim BOE K2 zaslonima. Očekuje se da će imati 6,8-inčne zaslone s prilagodljivom brzinom osvježavanja i tehnologijom 4,320Hz PWM zatamnjenja za bolje iskustvo gledanja.

Honor će u ponedjeljak otkriti dva modela pametnih telefona – Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design, a sada su pred nama renderi koji otkrivaju njihov dizajn u elegantnim nijansama Ink Rock Black i Sky Purple.

Honor Magic V2 recenzija

Ovi telefoni ističu se istovjetnim osnovnim dizajnom, s stražnjim pokrovom od veganske kože koji nježno zaobljava rubove, stvarajući estetski privlačan izgled.

1 16

Na stražnjoj strani, primjetan je otok kamere koji kuća tri visokokvalitetna senzora, naglašavajući Honorovu predanost vrhunskoj fotografiji.

HONOR pokazao budućnost umjetne inteligencije na MWC-u

Već smo dobili potvrdu da će oba modela sadržavati impresivan glavni senzor kamere od 50 MP, koji koristi tehnologiju OmniVision OV50K. Ovaj senzor nudi promjenjivi otvor blende od f/1.4 do f/2.0, što omogućuje izvanredne rezultate čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

4 8
Honor Magic6 Ultimate !

Dinamički raspon koji nudi ovaj senzor smatra se vodećim u klasi, što jamči fotografije visoke kvalitete čak i u zahtjevnim scenarijima snimanja.

Honor Magic6 Lite recenzija

Uz to, Honor je podijelio uzbudljive detalje o zaslonu ovih modela. Koristeći inovativni BOE K2 zaslon s dvostrukim OLED slojem, Honor postavlja nove standarde u industriji pametnih telefona.

5 6
Honor Magic6 Ultimate !

Ovaj zaslon ne samo da nudi izvanrednu kvalitetu slike, već također obećava produženi životni vijek baterije, uz 40% bolju energetsku učinkovitost u usporedbi s konvencionalnim OLED zaslonima.

HONOR Magic V2 – Zaboravite sve što ste znali o preklopnim pametnim telefonima

Dual-stack OLED zasloni pružaju veću svjetlinu i smanjuju mogućnost pojave efekta sagorijevanja ekrana, čime se osigurava trajnost i performanse koje se mogu osloniti.

2 16
Honor Magic6 RSR Porsche Design !

Zaslon Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design modela očekuje se dijagonale od 6,8 inča, s impresivnom rezolucijom od 1280 x 2800 piksela.

3 13
Honor Magic6 RSR Porsche Design !

Osim toga, brzina osvježavanja zaslona može se prilagoditi od 1 do 120 Hz, omogućujući korisnicima prilagodbu performansi ovisno o njihovim preferencijama i potrebama.

Honor Magic6 Pro: baterija je postojana i na -20°C 

Honor također naglašava prisutnost tehnologije 4,320Hz PWM zatamnjenja, što dodatno unapređuje iskustvo gledanja i smanjuje zamor očiju tijekom dugotrajne uporabe.

HONOR Magic V2 izdrži više od 400.000 savijanja

S Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design modelima, Honor nastavlja svoju tradiciju pružanja vrhunskih proizvoda koji postavljaju nove standarde u industriji pametnih telefona.

Najčitanije