Banner
4

Honor Magic6 Pro: baterija je postojana i na -20°C 

HONOR je testirao bateriju najnovijeg HONOR-a Magic6 Pro, koji će biti predstavljen na sajmu MWC 2024, u različitim, ekstremnim uvjetima, i na nebu i na zemlji.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, 2. generaciji silicij-ugljične baterije, baterija može postići izvrsne performanse trajanja na ekstremno niskim temperaturama. Na taj način, nestaju brige o izdržljivosti baterije u hladnim uvjetima, pri odlasku na skijanje ili planinarenje. 

Izdržljivost baterije je testirao i američki top tech YouTuber PhoneBuff, što je demonstrirao i u svom videu koji je dostupan na linku The Most Extreme Battery Test I’ve Ever Done – Honor Magic6 Pro.

nn

PhoneBuff je HONOR Magic6 Pro stavio u zamrzivač na -20 °C i na toj temperaturi bez imalo problema reproducirao video sadržaje. 

No, HONOR ne staje ovdje pa je HONOR Magic6 Pro, kako bi dodatno pokazao izdržljivost baterije na niskim temperaturama, poslao u – stratosferu. Nevjerojatno putovanje ovog premium uređaja u spomenuti sloj zemljine atmosfere vidljivo je i u videu 

HONOR je prvi proizvođač pametnih telefona koji je detaljno proučavao materijal negativne elektrode na bazi silicija koji podiže gustoću snage i brzo punjenje na višu razinu, dok je Tesla proučavao kemijsku strukturu silicija od 2016.

Ovo je, također, prva baterija opremljena samostalnim čipsetom koji dodatno poboljšava performanse baterije u svim uvjetima, posebno u uvjetima niskih temperatura, kao što je -20 °C, što će svakako nadmašiti konkurenciju. 

Za više detalja pratite nas 25. veljače na HONOR-ovom događaju u sklopu MWC 2024 sajma. 

Najčitanije