Banner
nasllovna112

Honor Magic 6 Pro – na fotografijama uživo

Radi se o Honor Magic 6 Pro, uređaju koji će se početi pojavljivati na tržištu krajem siječnja ili početkom veljače 2024. godine. Ova neočekivana rana prijava uređaja pružila je korisnicima i entuzijastima prvi uvid u njegov dizajn i moguće specifikacije.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Honor, sada neovisna marka koja je nekad bila pod okriljem Huawei-a, privukao je pozornost javnosti otkrivanjem svojeg nadolazećeg modela pametnog telefona.

Google Play trgovina uvodi još jaču zaštitu protiv zlonamjernog softvera

Radi se o Honor Magic 6 Pro, uređaju koji će se početi pojavljivati na tržištu krajem siječnja ili početkom veljače 2024. godine. Ova neočekivana rana prijava uređaja pružila je korisnicima i entuzijastima prvi uvid u njegov dizajn i moguće specifikacije.

tekst4sl1

Slike Honor Magic 6 Pro modela su prvobitno procurile na društvenoj mreži Weibo, iako su ubrzo nakon toga uklonjene. Unatoč tome, ove procurene slike su nam pružile zanimljive informacije o uređaju.

Samsung planira isporuku 20 milijuna sklopivih telefona u 2024. godini

Najznačajnija promjena u dizajnu ovog modela je usjek smješten u sredini ekrana, sličan tabletnim uređajima, za razliku od prethodnog Magic 5 Pro koji je imao usjek u lijevom kutu zaslona.

tekst4sl2

Ovaj usjek bit će domaćin iste ultraširoke selfie kamere od 12 MP i 3D kamere za vrijeme leta kao i njegov prethodnik. Iako su neki detalji o stražnjoj kameri teško vidljivi zbog zaštitnog kućišta na fotografijama, možemo zamijetiti prisutnost jedne kamere, LED bljeskalice i dva senzora.

Samsung Galaxy Z Fold 6 – manje noviteta više kozmetičkih preinaka

Prema nekim glasinama i renderima koje su stvorili entuzijasti, čini se da će Honor Magic 6 Pro zadržati okrugli modul kamere sa tri leće kamere, uključujući i ToF 3D senzor dubine te LED bljeskalicu.

tekst4sl3

Ovo otkriće je iznenađujuće jer je njegov prethodnik, Honor Magic 5 Pro, lansiran u ožujku iste godine. Očekivanja su bila da će se novi model pojaviti nekoliko mjeseci kasnije, ali izgleda da bi Honor želio postaviti svoje nove uređaje na tržište ranije nego što se pretpostavljalo.

Google Chrome dobiva ažuriranje adresne trake za efikasnije korištenje

Osim Honor Magic 6 Pro modela, očekuje se da će Honor objaviti još dva modela u seriji Magic 6: Honor 6 i Honor 6 Ultimate. Svi ovi uređaji vjerojatno će pokretati nadolazeći Snapdragon 8 Gen 3 čipset, što obećava snažne performanse i podršku za najnovije tehnologije.

nasllovna112

Što se tiče datuma lansiranja, spekulira se da će serija Honor Magic 6 biti predstavljena prije Kineskog proljetnog festivala 2024. godine. Ovo sugerira da bi se lansiranje moglo očekivati krajem siječnja ili početkom veljače iste godine.

HONOR proglasio pobjednike natječaja HONOR Magic Moments Awards 2023

Ovo rano otkrivanje uređaja ukazuje na sve veći interes korisnika i tehnološke zajednice za inovacijama u svijetu pametnih telefona. Honor Magic 6 Pro će vjerojatno donijeti brojne unapređenja u odnosu na prethodne modele, a strastveni korisnici s nestrpljenjem očekuju službenu premijeru ovih uređaja kako bi vidjeli što će nova serija ponuditi na tržištu.

Philips TAH8506WT/00 recenzija

Ovaj rani uvid u dizajn Magic 6 Pro samo povećava uzbuđenje i očekivanja za ono što nam donosi budućnost pametnih telefona.

Najčitanije