Banner
GG

Samsung Galaxy S24+ “slučajno” osvanuo na Walmartovoj stranici

Ovo se već desilo sa Samsung Galaxy A15 modelom telefona, čini se kako se "povijest ponavlja" i to s Galaxy S24+ flagship modelom.

Čini se kako Američki Walmart ponovno radi istu grešku, nakon što smo pisali o objavi Galaxy A15 modela. No ovog puta u igri je nadolazeći Samsung Galaxy S24+. Ova nenamjerna objava otkriva značajke i specifikacije koje bi inače ostale tajne sve do službenog otkrivanja uređaja.

Što nam Google donosi 2024. godine? – transparentnost

Popis na Walmartovoj stranici, koji je brzo uklonjen, otkrio je nekoliko ključnih detalja o Galaxy S24+. Telefon će biti dostupan u elegantnoj Onyx crnoj boji i izgleda da će biti opremljen impresivnih 12 GB RAM-a, što će pridonijeti brzom i glatkom radu uređaja.

1
Slučajno ili ne, Samsung Galaxy 24+ dostupan je na Walmartovoj internet stranici!

Osim toga, Galaxy S24+ predstavit će značajke poput Live Translate, koja omogućuje telefonski razgovor između ljudi koji govore različitim jezicima, s automatskim prijevodom između sugovornika. Ostale inovacije uključuju ‘Generative Edit’, ‘Nightography Zoom’ i mnoge druge koje će dodatno obogatiti korisničko iskustvo.

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

Jedno od najznačajnijih otkrića proizlazi iz usporedbe s prethodnim modelom, Galaxy S23+. Novi model donosi nešto veći 6,7-inčni zaslon, u usporedbi s 6,6-inčnim zaslonom svog prethodnika.

13 2

 

Osim toga, baterija će biti poboljšana na 4900mAh, što je značajan napredak u odnosu na prethodnih 4700mAh. Ova poboljšanja pridonose boljem iskustvu korisnika, nudeći veći ekran za uživanje u multimedijskim sadržajima i snažniju bateriju koja će podržavati intenzivnu uporabu uređaja.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi 4K snimanje pri 120fps-a

Unatoč ovim otkrićima, jedno od iznenađenja je odsutnost informacija o platformi za satelitsko povezivanje u hitnim situacijama. Ranije se spekuliralo da će Samsung Galaxy S24 serija uključivati ​​tu značajku, ali trenutne informacije sugeriraju da se to neće dogoditi.

14 2

 

John Yong-In Park, voditelj poslovnog odjela Samsung Electronics SLSI, dao je naznaku u listopadu prošle godine da će serija Galaxy S24 imati satelitsku povezivost, pružajući vlasnicima mogućnost hitne pomoći u područjima bez mobilnog signala. Međutim, nedavna izvješća sugeriraju da se ova funkcionalnost neće naći u Galaxy S24+ ili drugim modelima ove serije.

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: “Epic, just like that”.

Prema informacijama iz Wccftech-a, Samsung je odlučio povećati količinu isporučenih jedinica Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra zbog predviđene veće potražnje.

16 2

Očekuje se da će novi modeli privući kupce zahvaljujući poboljšanjima u umjetnoj inteligenciji i drugim značajkama koje su unaprijedile specifikacije Galaxy S24+. Ovaj potez signalizira vjeru kompanije u uspjeh ovih modela i tržišni odjek koji će izazvati.

Samsung One UI 6.1 donosi “Battery Protection” koju već sad možete isprobati

Iako službeno predstavljanje tek slijedi 17. siječnja, već se šire glasine o predbilježbama koje bi mogle započeti istog dana. S obzirom na otkrivene informacije i poboljšanja u specifikacijama, očekuje se da će serija Galaxy S24 privući pažnju potrošača te postati predmet želje ljubitelja mobilne tehnologije diljem svijeta.

15 2

U konačnici, ova nenamjerna objava na Walmartovoj internetskoj stranici pružila nam je rani uvid u ono što možemo očekivati od Samsunga Galaxy S24+.

Apple Vision Pro 2 na tržište će 2027. godine

Unatoč poteškoćama u očuvanju tajnosti, ljubitelji tehnologije sada s nestrpljenjem iščekuju službeno predstavljanje kako bi dobili potpuni uvid u inovacije i performanse ovog visoko očekivanog uređaja.

Najčitanije