huawei
tekst3naslovna 3

Hisense predstavio televizor za gaming – Ace 2023

Hisense je predstavio pametni televizor za gaming, prvi takav na tržištu.

Kineski „Hisense” predstavio je novi pametni televizor imena, Ace 2023. Ne bi tu ništa bilo čudno da nije riječ o prvom pametno televizoru namijenjenom za gaming odnosno sve ljubitelje igara.

Samsung Galaxy Z Fold 4 – dobiva S Pen

Ponajprije onih na igraćim konzola što i same značajke jasno daju do znanja. Jedna od glavnih, odnosno možemo slobodno reći glavna značajka je stopa osvježenja prikaza od visokih 240Hz.

tekst3sl1

I tu Hisense vidi svoju priliku za plasman navedenog pametnog televizora tržištu gaming industrije. Veličina zaslona od 65” (4K) te široku kut gledanja od 170 stupnjeva još su jedan u redu pluseva da Hisense s ponosom predstavi i pohvali se ovim pametnim televizorom.

Samsung Galaxy Watch 5 moći će mjeriti tjelesnu temperaturu

Ace 2023 donosi odziv od samo 2,7ms čime se malo tko na tržištu može pohvaliti. Potrebno je reći kako Hisense Ace 2023 donosi i Hisense U+ mehanizam koji sa sobom povlači super kvalitetu slike 2.0 kao i višestruke značajke temeljene na umjetnoj inteligenciji.

tekst3sl2 1

Za primjer kažimo kako je riječ o AI-SR, AI balansu boja , AI+MEMC, AI kontrola svijetla te poboljšanje detalja prikaza u tamnim poljima. Hisense ACE 2023 donosi i podršku za Dolby Vision te Dolby Audio.

Sony Xperia 1 IV – prikazana na renderima

Tu je i podrška za Dolby Game što uklapa u jedno i zvuk i sliku te ju podiže na značajnu (više) razinu neko što je to slučaj kod „običnih” pametnih televizora. Hisense Ace 2023 ima mogućnost prilagodbe stope osvježenja u intervalima: 120Hz, 144Hz i 240Hz što je odlično kada je riječ o igranju na igraćim konzolama a posebice aktualnim PlayStation 5 i Xbox izvedenicama.

tekst3sl3

Hisense AC 2023 u svojoj unutrašnjosti donosi četvero-jezgreni procesor A73 arhitekture i 4GB radne memorije uz 32GB interne. Hisense Ace 2023 posjeduje NFC kao i WiFi 6 za povezivanja na internet. Pitanju zvuka riješeno je implementacijom dvostrukih zvučnika snage 12W kojih pokreće Hi-Sound motor koji pak donosi značajku AI (strojno učenje) za pretvorbu zvuka u surround.

Huawei P50 Pocket recenzija

Hisense je za ovakav model pametnog televizora postavio i vrlo visoku cijenu od 789$ odnosno 4999 juana, pošto je prezentacija i sadašnji plasman isključivo vezan uz Kinesko tržište.

Za sada nema nikakvih navoda hoće li (i kada) Hisense AC 2023 doći na globalnu razinu a samim time i na naše tržište ako se to ostvari svakako ćemo pisati o istom ponovno.

tekst3sl5

Bez obzira na cijenu sigurni smo kako je Kineski ljubitelji igara pronaći načina i sredstava da ovakav model gaming pametnog televizora imaju u svojim stanovima, kućama jer mi bismo to svakako napravili da je Hisense Ace 2023 dostupan na globalnoj razini.

Najčitanije