huawei
tekst1naslovna1

GTA VI biti će najavljen 17.05.2023.

GTA VI bit će najavljen na "privatnoj konferenciji" koju će za svoje investitore Tako Two organizirati 17.05.2023. Tada bi mogao izaći i prvi trailer, dok samo predstavljanje možemo očekivati nekoliko mjeseci nakon toga.

Ne nije šala i dobro ste pročitali. Ovo su aktualne glasine koje govore kako će GTA VI biti najavljen 17.05.2023. Tada ćemo dobiti „prvi službeni” GTA VI trailer gdje bi se sve one glasine trebale ostariti.

Samsung Electronics osvojio 80 nagrada na iF Design Awards 2023

Sve ono o čemu smo pisali, o čemu smo čitali ostvarit će se 17.05.2023. Naravno ovo ne znači kako će nakon najave sama igra biti dostupna „odmah”.

tekst2naslovna 5

Moguće je da će nakon najave do samog izlaska na tržište proći još nekoliko mjeseci. No idemo nekim redom i recimo zašto mislimo da će GTA VI biti najavljen 17.05.2023.

Samsung Galaxy Z Flip 5 – donosi istu selfie kameru

Naime na taj će se datum održati godišnja konferencija investitora (koju možemo slobodno gledati kao izlaganje plana rada) koje tvrtka „Take Two” organizira za svoje investitore.

tekst1naslovna 5

A svi jako dobro znamo kako je upravo Tako Two „krovna” tvrtka kojoj pripada dobro nam poznati „Rockstar Games”.

Google Pixel Fold – paprena cijena uz viđenje značajke

Nije dugo trebalo proteći vremena da se Twitter zajednica ne angažira te da ponovno na Twitter platformi ne počnu nagađanja i spekulacije upravo u vezi nadolazećeg GTA VI naslova.

Zaslon pametnog sata – više od šminke

Kako navode leakeri „GTA VI” bit će igra za pamćenje” gdje će više godišnji razvoj biti jasno vidljiv odmah prilikom prvog pokretanja igre.

Netflix bilježi povećanje korisnika – zabrana se isplatila

Eto zakoračili smo u 10-tu godinu od kako imamo GTA V te smo ga do sada imali prilike vidjeti na tri PlayStation igraće konzole (PS3, PS4, PS5).

tekst3naslovna

Isto tako i na Xbox igraćih naslova a i različite računalne konfiguracije nisu mu nimalo strane.

HAKOM testirao: najbolja mobilna mreža je…

Iako smo nedavno govorili kako je teško očekivati kako će GTA VI biti najavljen u aktualnoj 2023. godini, čini se kako smo se i sami zbunili.

GTA VI izlazi 2024. godine – tako tvrdi Microsoft

Govorilo se donedavno kako će GTA VI biti najavljen 2024. a potom na tržište izaći tek 2025. godine, no čini se kako će se sve to odviti malo ubrzanijim procesom.

tekst3sl1 1

Naravno ovdje je potrebno navesti kada GTA VI bude dostupan, to neće značiti kako će odmah isti biti dostupan na svim platformama.

Huawei Watch Ultimate recenzija

Za očekivati je kako će „po izlasku” prvo biti dostupan za igraće konzole (PS5 i XBOX Series X) a tek nakon određenog razdoblja za računala (čitaj: godinu dana nakon objave i dolaska na tržište).

GTA 6 dospio u javnost ali ne od strane Rockstar-a

Da taj će razvoj događaja biti upravo onakvim kakav je bio i u slučaju izlaska GTA V, jer će jedino taj „put” biti pravi da Rockstar Games ostvari rekordnu zaradu prilikom objave i puštanja na tržište igre.

O samim elementima i priči igre nećemo puno reći. Već se sve manje više zna:

  • dva igriva lika (muškarac, žena)
  • vraćamo se u dobro nam poznati „Vice City”
  • radnja će se odvijati oko „borbe i prevlasti” narko kartera
  • navodno će čitava priča biti inspirirana serijom „Narcos”

Sama radnja započeti će 1970, 1980 godine te ići ka aktualnoj 2022, 2023. godini. Naravno sve je ovo još na razini glasina i „priča” a bit će tako sve do 17.05. kada ćemo imati prilike ugledati prvi trailer nadolazećeg GTA VI naslova.

Najčitanije